Knäpptyst i svensk press

kd

ebba

Svensken lärs att ISIS är muslimer och zionister är judar, och att det rör sig om religioner varför hets mot folkgruppslagen går in som också omfattar religiös tro, sexuell läggning etc.

Det är mycket smart tänkt
Får man tyst på folk. Men många gillar inte det varför de tjatar extra mycket om judar / muslimer. Meningen!

Zionistiska rörelsen handlade från början om att judarna, som var spridda över välden, skulle få ett eget land.

https://www.youtube.com/watch?v=1iVQdjMg_Y4

På samma sätt som man kan finna gamla socialdemokrater, som inte känner igen sitt parti, och också lämnar det, kan man idag finna hur många judar som helst som inte känner igen sin gamla rörelse, och de vill inte befatta sig med den, och en del lämnar Israel på grund av dagens zionister.

På norra Cypern, som är en muslimsk stat, växer den judiska befolkningen för varje dag som går.

Det finns en hel del byggmästare ifrån Israel, och jag hyr en möblerad lya i ett hus ägt av en sån byggmästarfamilj som jag talar med ofta.

North Cyprus Jewish Center Caters to Growing Community …

Jewish life grows in North Cyprus – Jewish World – jpost.com

Lejonparten som lämnat gör det pga zionisterna, dagens zionister:

https://www.youtube.com/watch?v=gUOq_4JZy1g

Den rörelse som kd-ledaren öppet hyllar har således allt färre äkta, riktiga gamla zionister bakom sig och det är massdemonstrationer runt om i världen mot zionisterna organiserat av judar.ebba

 

 

 

Jag lägger in filmer nedan ifrån den typen av aktiviteter, och det kan mycket väl  jämföras med att socialdemokraterna tappade mängder med väljare i Norrbotten, ett gammalt, gammalt socialdemokratiskt fäste.

De är mycket upprörda, och mycket arga
israelebbaMan kan påstå att de anser att deras gamla rörelse är infiltrerad och kidnappad av onda människor, skummisar, ekobrottslingar, osv. De anser att deras tro och kultur är precis det motsatta mot vad som idag är ”zionism”.

Frågar jag en gammal sosse om dennes politiska vilja är att gamla ska svälta ihjäl, folk ska ha 6000:- i pension, 80-åringar jobbar för att inte hamna på gatan, osv så lär jag mötas av en huvudskakning. År 1997 gav Boethius ut boken, Några som inte älskar oss håller på att förändra vårt land.

Vi kan dra slutsatsen att det hade börjat då, och detsamma säger israelerna
Dagens zionister styrs främst av vita kristna i USA, och de kallar sig för ”christian zionists”, se mängder med filmer nedan om dem, och därmed har de lämnat judarna allt mer förutom att judarna får ta skiten.

Ett lustigt sammanträffande är att runt om i världen skriker muslimer i högan sky
isis ptiBlådårar har snott delar av deras tros namn, och de är idag 200 000 soldater som dödar folk som om de vore flugor. 40 muslimska länder gick ihop, och nu ska de vara 54, för att få stopp på dem eftersom muslimerna får ta skiten.

isis girlsDe som anser att sd är en kontrollerad opposition anser också att de styrs av dagens ”zionister” så när Ebba säger att hon gärna samarbetar med sd så förstår jag det för de har i så fall samma chefer.

 

De som tjatar extra mycket om judar / muslimer är de nyttigaste idioterna vi har.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y3mU-Zljwlk

https://www.youtube.com/watch?v=tOWjqk8_0bA

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.