Nationalism och Kinas nya värld är din vardag i morgon?

huskina

En villa ovan i ”stenålderslandet” Kina

Skärmavbild  kl

Vi har sett att Kina skapat en ny sol… rätt otippat, och det känns märkligt, men det är inte det enda de sysslar med.

Vi vet också att Kina är redan världsledande, men vi har inte erkänt det än, skedde för minst 20 år sedan, utan vi förnekar det och tror att det kommer att ske om 20 år… Jag höll på att svimma för några år sedan då Aftonbladet publicerade en artikel där man beskrev Kina som ett stenåldersland…  AB talade om sig själva?

Skärmavbild  kl

Ett skäl att jag alltid har hållit koll på Kina beror på att min far sa mig på Marieberg – då jag var runt sju år – att de är miljarder i Kina, trångbodda! Jag sa inget om det utan höll koll på gräsmattan från den dagen utifall de skulle gräva sig igenom Tellus.

Skärmavbild  klJag var för övrigt livrädd för indianer också, och roten till den rädslan var Hollywoods hjärntvätt runt indianer och vita. Den var intensiv; för att inte en käft skulle ifrågasätta folkmordet på just indianer och i mitt barndomshem fanns brorsans tusentals böcker om just indianer…

Skärmavbild  klJag är uppväxt bland bilder på skalperade människor, och med promenader varje morgon då jag kollade om kineserna grävt sig igenom än. När jag var 14 fick jag pappa att prenumerera på både SvD och DN, för jag ville hålla koll på Kina… så du ser, barndomsupplevelser formar oss ibland för livet.

Allt vi känner och tycker är för övrigt en spegel av oss själva, och du ser, hör och tar bara in 10% av vad jag skriver och vad är en spegel av dig. Kolla i morgon vad du minns av denna text, säger allt om dig, och inget om mig.

Total kontroll… kommunisterna i Kina har ”tänkt till”??
Videon längre ner rekommenderas men sitt ner först därför att du kommer att få en insyn i de kinesiska robotarnas värld som är näst intill omöjligt att ens förstå vidden och konsekvensen av.

Nationalism och Kinas nya värld är din vardag i morgon?</a srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. Kommunism i botten med fascism på toppen är normalfallets kommunism helt enkelt. Båda ”ismerna” är närbesläktade, endast detaljer skiljer dem åt. Gatlyktor kan användas till mycket men fascister brukar hängas uppochner på bensinstationer.

  Juncker blev en snackis i veckan när han hade omaka skor på sig. Förfallet är långt gånget.

  Jag var aldrig rädd för indianer för min pappas släkt ser ut som dem 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.