Kina har förstått allvaret, så vi går mot en ännu fredligare värld

I TRNC är den maskulina energin 100% intakt. Det existerar inga feminiserade män alls eller maskuliniserade kvinnor.

Man hade en utifrån, tio år sen?,  som knuffade och bet en student från Ukraina och skrek könsord och han fick sju år eftersom det är ett mycket allvarligt brott att utsätta, motsatsen till den maskulina energin beskydd.

Den maskulina energin beskydd är  till helt intakt, och det existerar inget utsätt, så våldtäkter, överfall, rån, väskryckningar, stölder på allmän plats, påhopp, glåpord, fysiska eller verbala attacker, etc saknas helt.

Feminisera männen var det kraftfullaste vapnet för att sänka precis hela väst, och vilken del vi än studerar av hybridkriget så är det oftast energier som använts.

Under video 1 har jag lagt ut schemat där de naturliga energierna omnämns till vänster och de motsatta, som uppstår då man feminiserar männen, och maskuliniserar kvinnorna till höger, och vi ser att i princip skapas två monster.

Video 2 gestaltar uttrycket ”sissy”, som jag skulle kalla för ”feminiserade”, och Kinas krig nu mot feminiserade män är en av tusen företeelser som kommer att missuppfattas i väst, plus att få ens förstår det för vi kan inte energi, och än mindre inser vi att det här kan rädda vår egen rumpa på sikt.

Kinalistan

Spread the love
Om Lena Holfve 10733 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.