Kinas teknik chockar världen

kina

Förarlösa godståg… gör aldrig fel, krockar aldrig… Asien har sagt att alla tunga, smutsiga, farliga och enformiga jobb ska människan slippa, och de räknar med att då exploderar vår kreativitet plus att vi får tid och ork att utveckla oss. I väst sprids väldigt mkt propaganda om att det här är uselt, och frågan är om inte det bara ingår i anti-Kina-kampanjerna???

De asiater jag har träffat har en väldig framtidstro, och det har inte västerlänningen som känns mer deppad kanske för att vi inte vet vad som är på gång?

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.