Kina, och vad har vi att vänta i USA?

Skärmavbild    kl

En kvalificerad gissning är att dramat runt Trump fortgår så länge som man kan vrida ur trasan, och sen avslutas showen med ett gigantiskt stort problem typ 11:e september, och han griper in, med stor beslutsamhet och kraft och sen sopar han hem nästa val, och vänstern ser ut som fårskallar. Psykopaterna bakom bryr sig nada om att x antal amerikaner får sätta livet till.

Kina är dumma igen, och det dummaste är att de inte förklarar att isolering är en uppfostringsmetod… som vi inte förstår, så nu blir det tiotusen missförstånd igen och vår press kommer inte att fråga honom vad han menar.

TT
Publicerad 14:29

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.