Karpoora Thailam, två flugor i en smäll

Artikeln är öppen för jag ska dela den med UMS diabetesgrupp.

Vaidyaratnam Karpoora Thailam: It suppresses swellings and removes pain and inflammation in joints.Karpooradi Thailam is an Ayurvedic herbal oil,prepared in sesame oil or coconut oil base.It is used in muscular pain,rheumatic complaints,muscle cramps etc.It helps to reduce swelling, pain and inflammation in joints. This oil is based on Kerala Ayurveda principles. It is also known as Karpuradi tailam.

Det jag vinner då jag sitter vid poolkanten, och smetar in hela mig och låter den verka 20 minuter, är att jag får inte in klor i kroppen då jag hoppar i. Värden kanske inte blir så glad om han får Karpoora Thailam i filtren, men…

Karpoora Thailam tar också hand om den svullnad som uppstått, och denna olja rekommenderas, och finns via Amazon med flera.

Lunchen är sammansatt för att snabbt få ordning på insulinet.

Nu ska varje cell i hela kroppen skakas om, med hjälp av mitt massagebälte, se video nedan, och jag gick i poolen, och hade lite vattengympa i 30 minuter.

Vi har två pooler, en som är grund som en barnpool, och en vanlig stor, och jag valde den grunda för att just kunna gå.

Så här långt är besluten således att allt socker ska ut, allt, och in ska specialtmat, för att få ordning på insulinet, och dit hör också poolövningarna och massagen, som blir i tolv etapper om tio minuter vardera dvs i två timmar, och börjar om 19 minuter.

En frågade mig i mejlen om jag talat med en läkare, jag har talat via Skype med indiska på sjukhuset som UMS samarbetar med, och de tar ändå nästan aldrig blodprover, de är överskattade, de läser av helt andra saker via ögonen, tungan, huden, osv.

Jag fick denna video, man kan begära engelsk text, klicka på hjulet, och jag är välkommen ner sen, om jag inte fixar det här själv.

Diabetes Cure Permanently

 

Jag har dessutom lyssnat på läkare via You Tube, se nedan, så öronen trillar av snart. Läkare på stán ger mig diabetesmedicin, och efter ett år måste man ta sprutor också, om jag inte kan hitta en ayurvedaläkare inne i huvudstaden. Inte en intressant lösning, när västläkare bara symtomlindrar, jag är ute efter bot.

 

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9186 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.