Känslor av förtryck och förnedring ska skapas

EU vill läsa all vår kommunikation – massövervakning av alla människor förbereds. Om ett nytt lagförslag kallat ”Chat Control” går igenom ska programvaror läsa allt som alla människor i hela EU skriver i sin kommunikation. Email, sms, WhatsUp, Messenger och allt sånt. Protesterna är starka, men hjälper det? Det är en slakt på personlig integritet. Storebror ser dig, verkligen. Kritikerna varnar för ett övervakningssamhälle där känslig information på grund av ”Chat Control” kan hamna i orätta händer, eftersom alla databaser läcker.

DENNA KANAL tar upp den politiska korrektheten och det politiska vansinnet i Sverige. Jag som driver den heter Pär Ström, och är oberoende dissident. Jag stöder sunt förnuft och bekämpar det som är politisk korrekt, och här publicerar jag mina videokrönikor, informationsfilmer och dokumentärer.


Vad Ström inte vet är att det är meningen att han ska publicera sina videokrönikor, informationsfilmer och dokumentärer… Alla budskap som levereras av Internet bör man sen start se på som öppna vykort. Men förslaget att låta robotar gå igenom precis allt är nytt och låter verkligen som en byggsten i ämnet ”Känslor av förtryck och förnedring ska skapas”. Vi talar om biljarder budskap, som ingen lär hinna studera, och i nuläget kan en åklagare få ut allt som finns rörande nån man utreder – dock ej utan en brottsmisstanke i botten.

https://www.youtube.com/watch?v=MYWOtrZDhJ8

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.