Känner du att bubblorna spricker snart?

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klJag var ute en sväng igår och träffade tre bekanta, varav en behövde lite hälsotips, och jag kom att tala med Asim, en 22-årig pakistansk pojke till vänster, om situationen i Europa.

Jag fick absolut fota dem – yes! yes! –  men de var nog inte helt bekväma med det, upptäckte jag efteråt, så det var nog ren artighet. Asiater kan vara känsliga och rädda för att själen ska påverkas vilket de förmodligen har helt rätt i.

Jag ville ta reda på vad han vet eller inte vet
Han sa mig att det är extremt svårt att få VISA till hela EU, och det bekräftas av att vi har ett stopp i verkligheten för arbetskraftsinvandring. Det är inte bara ett s-förslag utan det är så i realiteten.

Asim hade sökt ett tiodagars visum till Tyskland som turist nu och hela hans berättelse kände jag igen ifrån en afrikan som sökt tre veckor i Sverige som turist. Knappt turister kommer in. Han visste att det kommer många till EU men ”inte den legala vägen för de är alla illegala” och han angav som skäl att de vill ”tjäna lätta pengar” och ”de tror att Europa är ett paradis så de får givetvis en chock.”

Själv har han varit i TRNC i två år, men ska försöka ta sig till Japan, som betalar tio gånger mer per timme. Han försörjer fem personer hemma, och skickar hem 50% av lönen, och han är kusin med en av de handyman som arbetar för min värd.

Och som alla andra unga uppgav han att skälet är bland annat att de äldre ska gå i pension vid 50-55 års ålder. De unga arbetar, och Pakistan har 100 miljoner unga. Här på ön går kvinnor i pension vid 55 och män vid 60. I Indien är det ofta fem år tidigare. Poliser här går i pension vid 40 om de haft yttre tjänst och 60 om de är skrivbordspoliser.Skärmavbild  kl

Jag frågade honom om det kan vara så att Europa försöker stjäla andra länders unga och han funderade ett tag men skakade på huvudet, och sa mig att det kan de inte.

-Sist jag lämnade grät jag på flygplatsen och pappa sa att du behöver inte åka om du inte vill.

Vi längtar hem, och min familj bor i ett mycket stort hus, vi har ett bra hem, du ska komma en dag och se vårt hem så förstår du.
– Om ni längtar hem varför åker du trots att din far säger att du inte behöver?
– Jag lär mig språk, ser mig om i världen och vi för in utländsk valuta, och det är bra för vårt folk. Några år kan man göra ute men Ali (handyman – kusinen) gifte sig sist vi var hemma så han blir inte gammal här på Cypern.

Skärmavbild  klEfter vårt samtal kände jag för tusende gången att våra samhällsingenjörer snickrar på luftslott utan nån som helst verklighetsförankring. När vi får, om vi nu får det, en enda valuta i världen så lär det bli brist på unga gästarbetare i väst…

Det är valutaskillnaderna det handlar om
Dessa unga pojkar är för ”eliten” objekt, som de tror att de ska styra hit och dit, och det tror inte jag går alls. Inte minst för att de är urstarka, och ofta har ett självförtroende och en självkänsla som är tusen gånger större än vad en 22-åring förfogar över ifrån EU.

Solstöket spricker snart
Jag och bloggstammisar vet att -65°C väntar i Kanada, och vi är medvetna om de senaste propagandan att man vill kyla ner solen, pga klimathotet, och nu meddelas att det går inte…

Känner man till Kinas nya sol blir det hela än märkligare… Den har de nog uppfunnit för att ta hand om problemet att vi tycks gå mot för kyliga temperaturer vilket har med Skärmavbild  kljust solen att göra.

Klimatbubblan har redan spruckit i stora delar av världen men inte i Sverige än. Surfa på taggen klimathot.

DN meddelar nu att det är -100° C i Antarktis så det är nog på gång hos oss också.

Skärmavbild  klMånga har kallat det för årtusendets bedrägeri och de som står bakom har tjänat miljarder.

Varför håller de på som de gör?
Pengar är ett skäl, och ett annat stort skäl till varför det spelas så mycket teater är att man vill hålla oss fast i rädsla.

Det i sin tur beror på energier, och filmen nedan beskriver det hela. Vår största uppgift är egentligen att aldrig falla i dessa fällor och en bra regel är att kontrollera om precis alla MSM-tidningar och TV-bolag kör samma krisnyhet brett, snudd i samma sekund, för då är det hela nog planerat.

Artikeln fortsätter under filmen

Skärmavbild  kl
Klicka

Det poppar upp journalister som inte vill delta längre
Du kan söka på ”journalist lying” så kommer en del om de som åkt dit.

Media ska förmedla nyheter, och inte agendor, och där jag befinner mig förmedlar de bara nyheter, och aldrig agendor, samt att löpsedlar saknas helt.

Det är som att befinna sig på en annan planet, och jag reagerar oerhört starkt då jag kommer till Sverige, och möts av löpsedlar var jag än går, därför att jag upplever att de försöker skapa det som kallas för popcornhjärnor.

Man pekar ofta ut Internet som en bov i det dramat men jag tror att löpsedlarna har en ohygglig inverkan men man är så van vid dem i vardagen att ingen ens tänker på dem.

Man vill trigga bland annat krig
Vi talade också om spänningarna mellan Pakistan och Indien, och pojken sa som så många andra att de splittrades av det brittisk imperiet men är i realiteten samma folk, samma språk, kultur, och mat. Det motsatta gäller dock Cypern därför att syd och nord har absolut ingenting gemensamt mer än att de bor på samma ö. De förstår inte ens varandra om de inte talar engelska.

https://www.youtube.com/watch?v=g1VNQGsiP8M

 

Skärmavbild  kl
Klicka

Slutligen; Opiumbubblan kan spricka när som
Dvs det verkliga skälet till kriget i Afghanistan, och anledningen till att ”eliten” stormtrivs med drogade befolkningar.

Det är inte som svensk press spridit så att vi krigade där nere för att flickor ska få gå i skolan…

De flesta unga asiater känner väl till att vi är en krigarnation, och de förstår givetvis varför soldater ifrån just Afghanistan är inne nu i EU och lever rövare och våldtar Europas kvinnor samt numera även barn. Det är ju så; man kan inte kriga utan konsekvenser.

Det är krig – vi måste acceptera det nu | Aftonbladet  /
Kriget i Afghanistan långt dyrare än officiella siffror | SvD /
Ingen berättar att vi dödar folk” | Aftonbladet /  
Så hamnade Sverige i krig – Fokus


Narkotika har förvrängt verkligheten i 7000 år | Varldenshistoria.se

Skärmavbild  kl
Klicka
Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. Första manipulationen i stor skala var Live-Aid 1985. Frank Zappa sa: Live Aid was the biggest cocaine money laundering scam of all time.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.