Kändisar som säljer sin själ, del 2

Kändisar som säljer sin själ och som slutligen blir blåsta del 1

Här nedan del 2 om kändisar som säljer sin själ med Ralph Smart, med 1,6 miljoner tittare
Vi såg nyss hur Bob Geldof hycklar runt just afrikaner.

Inte sällan hjälper de till att skapa en vansinnig bild av den kontinenten, och dess folk, vilket krävs för att man ska kunna genomföra det som pågår, och som vi studerar under kategorin Afrika.

Lots of the news from sub-Saharan Africa is about war, famine, poverty or political upheaval. So it’s understandable if many Americans think most Africans who immigrate to the United States are poorly educated and desperate.

But research tells another story. Läs mer

De måste vara PK, och det lär bli svårare och svårare…  
Afrika är t.ex. världens rikaste kontinent men sätter du upp en konsert för ”stackarna” lär kändisarna stå i kö för att få ”hjälpa” dvs dilla i dig att de bor på stampade jordgolv, och rider på åsnor där. Det vimlar av folk på FB, som på allvar tror att afrikaner bor i hyddor.

Fråga tio unga vuxna ifrån Europa, som gått i skolan nyligen, och de lär alla säga dig att Afrika är ett u-land. Afrika är en kontinent, med 55 självständiga länder – en sjundedel av jordens befolkning.

På det Nationella provet år 2015 skulle du svara ”Indien” på frågan vilket land som är fattigast i världen. Då hade de passerat England, och låg sexa avseende världsekonomin. Nu tror man att Indien går mot plats 3… Världens fattigaste land???

Du måste vara PK som elev också…   Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev | Göteborgs-Posten …

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

1 Comment

  1. Vi har Bono som åker omkring i sin privatjet och träffar folk som Soros och Kissinger. Tror tom han mött Greta. Den glorian har hamnat ordentligt på sned sedan Live Aid på glada 80-talet. I synnerhet om man tänker på hans scen-hologram som han kallar för McPhisto.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.