Öppnad: Kan Asiens attityder, kultur och kunskaper bota västerlänningens stresspsyke på 50 års sikt?

antideppDet är inte speciellt underligt att det skrivs ut sådana enorma mängder psykmediciner som sker i väst.

Dels kallar man mängder med fysiska sjukdomar för ”psykiska” t.ex. utmattning, som i 9,9 fall av 10 är förgiftningar och obalanser i botten.

Dels blir folk besvikna, i en sån omfattningen att en del lägger in sig på psyket, därför att de förväntade sig x och y. Ingen har gjort dig olycklig, dina egna förväntningar sprack.

Jag upplever att de flesta jag har runt mig i TRNC lever i den fjärde dimensionen, jag gör det nog sen jag var mycket ung, och de flesta i väst lever i den tredje, och där finns också materialismen, den kungliga svenska avundsjukan, sexualiseringen av precis allt, osv.

Väst är ett högintensivt samhälle, det är långt till fred, lugn och ro, och idag betraktar jag fenomenet med löpsedlar som nån form av mentalsjukdom för att inte tala om dreven, alla dramer, attackerna, som ska fostra pöbeln.

Allt är tvärtom, som vanligt, här finns inga löpsedlar alls, än mindre offentliga attacker. Vi har gatukatter, två av dem hälsar på mig idag, och de tar hand om mycket astral energi, och minst en pool i varje bostadsområde, vi har två, och omge sig med vatten är lugnande.

Indienlistan

Spread the love
Om Lena Holfve 9782 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.