Källorna, planen och syningen

isis

Alla som hjälper till med NWO-bygget, och en stor del av världens befolkning gör nog det, därför att de kollar inte källor, kommer dras in i trubbel längre fram. Jag ska beskriva det i nästa artikel.

Nu ska vi kolla lite på hur vi missleds när rykten blir till lögndrev
Jag lyssnade på Bert Karlsson, som jag tror är rätt arketypisk, och han kollar ingenting heller. Han körde ut påhittet nu att Turkiet ska ha hotat med att släppa upp miljoner flyktingar, och nu la han till att de vill ha betalt för att inte göra det. Svenska MSM är hans referens. Har det stått i AB så är det så.

Det kan mycket väl sitta folk ifrån t.ex. Turkiet och lyssna, och man har hört sånt skitsnack förr, så det har lett till att vi numera måste ha VISA för att ta oss in i Turkiet.

De som har köpt lägenheter där kan besöka dem i 90 dagar men sen ska de ut i, jag tror, 90 dagar innan de får komma igen. En läsare sa mig att ”Turkiet har förstört hela sin fastighetsmarknad”. Jag har grunnat på det ett par dagar.

Nej, de vill bli av med oss
Vi är galna, helt mentalsjuka, farliga, vi och våra ministrar ljuger hur lätt som helst… de försöker skydda sig mot oss, och som jag skrev i artikeln ”Kulturen vi inte kan förstå”. De är inte ledsna för att vi inte kan vara där lika lätt längre, det är meningen. De har inget emot att folk ifrån EU slutar köpa lyor där. Det är meningen.

Nu är inte Bert den största boven för det är Margot, som t.ex. påstod på blodigt allvar att Turkiet hade legaliserat sex med barn. Fel, de sänkte lovlighetsåldern från 18 till 15, som vi har. De införde också en sak vi borde härma nämligen att om en 14-åring har sex med en annan 14-åring så bedöms det milt jämfört med om en vuxen har det. ”Lovlighetsåldern” är således lite glidande, och som tonåring kan du få böter och som 50-åring kan du åka in på 5 år.

Sanningen
fascism eNär detta nya påstående kablades ut kollade jag i turkiska tidningar och en minister sa att antalet flyktingar var en hård prövning ungefär.

Han sa inget om att de skulle köra upp miljoner flyktingar. I Sverige påstods det att det var den turkiske presidenten som sagt det. Men det var en annan minister. Inte en siffra rätt nånstans. Inte ens rätt minister.

Men för övrigt ägnar Bert sig mest åt att köra in scapegoatkonceptet, och då jobbar man åt NWO.  BK jobbar på punkt tre i schemat; identifiera syndabockar.

Gör det något? Vi ska utreda den saken:
Bert tror dessutom på blodigt allvar att flyktingar skjuter skarpt på gatorna så han känner inte till två viktiga beslut;

isis e1.) ISIS beslöt sig för att invadera Europa för några år sedan och de har talat om 400-800 000 soldater som skulle upp.

De gömmer sig bland flyktingar men är avlönade elitsoldater.
Sök på ISIS+Europe och på dash+Europe.

Det är således välutbildade soldater inne i Europa men säg inget för det verkar vara en hemlighet. Jag är helt ensam om att skriva om dem, och ingen talar om dem, trots att alla noterar att det pågår ett skymningskrig i Sverige. Det torde bero på att alla som jobbar på den tredje punkten i schemat; identifiera scapegoats är framgångsrika.

Det är utomordentligt smart att få debattörer att köra ut scapegoatpunkten så att ingen, mer än Ranelid, kommer på att det är krig i Sverige dvs vi har soldater från främmande makt som ger sig på vår befolkning.

Mina samhällspioner har frågat vänner och bekanta om det kan vara soldater inne, och alla ruskar på huvudet. Det är flyktingar, de är fostrade så, kulturell skillnad, männen är sådana…

För första gången i världshistorien kan man alltså invadera en hel kontinent
Utan att folk förstår vad som sker! Det är ingen bagatell att x antal alt-media jobbar på den tredje punkten på schemat.

2.) 40 muslimska länder slog sig samman för två år sedan för att sopa ISIS-folk av isisjordens yta var de än befinner sig. Det kan således vara säkerhetstjänster som agerar här och där men säg inget för det är också en hemlighet.

Bert konstaterar – reagerar – också över att ett muslimskt parti startas upp men han googlar inte på engelska – agerar inte – så han vet inte att det är Muslim Brotherhood som gör det, och de är förbjudna i alla normala länder. isis

Här grips de, du får 20 år på kåken om du tillhör dem, 12 år om du hjälper dem. Irak och Egypten är tuffast för de kör ut dödsstraff pronto numera.

Hur reagerar då folk som inte är hjärntvättade?
Här nedan är ett exempel av många; en journalist på Cypern som frågar sig om Europa måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta.

Jag har funderat på vad t.ex. Bert skulle säga om en laddning brändes av.
-Kolla, jag hade rätt, flyktingarna är väldigt våldsamma!!! Nu har de kärnvapen också!!! Männen är verkligen inte som vi! Stor kulturell skillnad! Uselt fostrade!

I Berts fall tar han in donationer för att kämpa mot t.ex. NWO-beslut / globaliseringen 
Du kan ju ge Bert och andra miljarder men de kan inte stoppa NWO ändå, och det pågår ingen globalisering alls. Det pågår nationalistbygge dvs punkt ett på schemat.

De säger att vi ska globaliseras, man provocerar i frågan t.ex. runt vår flagga, för att få folk att reagera och bli nationalister. Det står faktiskt också i Bibeln att då vi kommer till själva Armageddon / Harmageddon-dagen är vi nationalister, och ska så vara, och vi kommer in på det i nästa artikel om just Armageddon / Harmageddon.

En amerikan frågar sig om det är The mark of the beast som pågår just nu i Kina då folks ansikten scannas då de köper en mobil.

Glimtar ur Bibeln tittar fram rätt ofta, inte minst The mark of the beast, så jag ville gå igenom vad Bibeln säger egentligen och täppa till det faktum att jag inte kan den. Amerikanen har fel. The mark of the beast dyker upp längre fram i antichrists andra fas på jorden.

Ett annat uttryck som vandrar runt är ”The last days” – Den yttersta dagen –  som fått många att tro att vi ska gå under nu. Fel, ondskan ska gå under. Inte vi.

Jag håller på och kollar turkisk press, med anledning av att de agerar i norra Syrien, och det är väl som vanligt att de uppgifter väst kablar ut är rykten, som blir till sanningar, för att man aldrig kollar källor. Ljuga är ingen stor grej i väst. Här är det megastort. Tvärtom, som vanligt.

o

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Det är rätt många år sedan jag började misstänka att det är soldater utifrån som ställer till med mycket oreda i Sverige, jag nämnde detta en gång under en diskussion med några vänner som såg mycket förbryllade på mig och jag fick svaret att ”det är givetvis flyktingar som lever fan i Sverige, inga andra skulle göra så”, jag insåg direkt att de inte förstod något och jag har aldrig nämnt detta mer därför att jag inser att det går nästan inte att föra ett enda vettigt samtal med människor i det svenska samhället. De flesta är mer intresserade av att prata om sport, spel och underhållning, ja och så att skryta över vilka dyra saker de köpt – för lånade pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.