Skärmavbild  klGör ALDRIG några utspel eller uttalanden som kan stöta sig med massmedias åsiktsfascism och inte får plats i den spagettitunna åsiktskorridoren.
Läs mer (Runar)

Vi studerar elitens kortlek, som kom ut 1982 men är baserad på en bok som kom 1975, och i den ser vi att kändisen är viktig, och ska blåsa folket. Gör du inte det blir du inte kvar som kändis.

fyllonmedmktpengarEn sak kändisar ska marknadsföra är Global Warming-kortet och via rädsla ska de få oss att gå med på klimatskatter, och slutligen en världsdiktatur ”för klimatets skull”. Det har redan mp-folk bett om men det är inte pga klimatet de vill skapa en världsdiktatur.

Det kommer tvärtom att bli mycket kallare längre fram
Skärmavbild  klTiden är den bästa domaren, och den lär visa att det blir inte varmare, och det vet redan alla som har satt sig in i frågan, och kortleken, och som inte arbetar för att blåsa folket. Amidst Global Warming Hysteria, NASA Scientists Expect Global Cooling _ Zero Hedge. Längst ner har jag lagt en video med en professor som reder ut saken.

MEN ser vi längre fram kommer samtliga kändisar, som har marknadsfört ”klimathotet”, att utses som årtusendets mest blåsta individer – mer blåsta än folket de skulle blåsa. Det spelar nog ingen roll hur bra skådespelare, operasångare, Gretahyllare eller talare de var – de lär gå till historien som superrasister och folkmördare.

Skärmavbild  klVi studerar nedkylningen, Grand Solar Minimum, och enligt prognoserna blir det som Reinfeldt och Borg sa redan år 2013;

Afrika är framtiden!
Vi studerar just nu de EU-dokument som är upprättade, och som i detalj beskriver planen hur NWO-folket vill tömma Afrika på i princip en miljard människor, och skicka dem norrut. Vi har också gått igenom det tal Borg höll på UD år 2013.

klimat kl

Vi ska provoceras ut från norr
Du har säkert noterat att det sker enorma mängder provokationer i vårt land, alltifrån BB som läggs ner till skolor som inte ens får böcker, apart våld, och ett pärlband händelser som slutligen ska få vanligt folk att inte vilja bo där, och de ska ge sig av från landet.

Samtidigt åtalas ingen längre om de inte gjort något som kan ge två års fängelse – vi är ett paradis för kriminella. Många klagar också över att t.ex. högutbildade utvisas, och Skärmavbild  klvåldsbrottslingar får stanna, och det är logiskt eftersom man försöker få upp varje snedseglare som existerar.

Det är ett hårt arbete att lura och locka upp så många dysfunktionella som möjligt, och få våra egna att stanna, men samtidigt få folk som kan tänka att ge sig av, men jag tror inte att de lyckas.

De utgår ifrån att ingen  fattar vad de håller på med
Skärmavbild  klÄr ju bara att studera kortleken… och lite dokument som är offentliga FN- och Brysselhandlingar, och som vi har lusläst.

Lyckas de inte har i princip befolkningen i norra Europa, Kanada och USA ingenstans att bo längre fram, och personligen tycker jag att man ska försöka lösa problemet istället för att på klassiskt British Imperia-vis utföra nya folkmord. Det fanns 50 miljoner indianer, och idag är de 2 miljoner. Du vet vem som snodde deras mark så det som är på gång nu är inget nytt.

Om många ser igenom kan de inte genomföra sina planer, och det finns nationer som försöker lösa problemet t.ex. Tyskland och Kina som byggt en artificiell sol. Vi studerar dem också.

Så här lockar man upp folk:

Skärmavbild  kl

Just nu byggs det murar, Öresundsbron stänger man lätt, och även murplanerna studerar vi, och hur det går med bygget av dem. De som blir kvar innanför lär slåss, och sen täcks dessa områden med is, möjligen i hela 650 år enligt prognoserna.

Murar som är till för att stänga in folk längre fram – inte alls stänga ute nu
Mängder med dessa kändisar hatar Trump, för att han bygger murar, planerade sen länge, och som de tror ska stänga ute folk – blåsta!

Så, du ser själv, de kämpar och kämpar för att NWO-folket ska lyckas med folkutbytet, och för att man ska kunna stjäla hela Afrika och delar av Latinamerika. Det tilltaget, om det skulle lyckas, får vi nog kalla för rasism i ordets riktiga bemärkelse, så de jobbar (gratis?) åt världens främsta rasister.

Vill du veta mer, och delta i vår studiegrupp, är du välkommen att registrera dig
Skärmavbild  klDu blir medlem för 25:- i månaden, och du behöver också IQ, intresse och ett vårdat språk.

Vi är rädda om den fina stämningen i gruppen
De som redan är med säger att de blir mycket lugnare av våra studier, och det är meningen, och att de är som ögonöppnare.

Skärmavbild  klMan mår, konstigt nog, bra av att förstå att 11:e september finns med, liksom många, många andra händelser vi redan har upplevt, i kortleken, som alltså kom ut år 1982 men är baserad på en bok som kom 1975.

Vi har också grävt upp varför de berättar om sina planer i förväg.

Skärmavbild  klVi har faktagranskat Kissingers uttalande, och han har sagt exakt vad det är dessa kändisar ska jobba för nu, och med media som verktyg.

Jag gissar att längre fram blir det väldigt omodernt att vara en ”kändis”, som spelat ut korten åt ”eliten”, och de som varit det lär göra vad de kan för att komma undan; byta utseende, namn, land.

https://www.youtube.com/watch?v=A5KvXxOnZl4

The following two tabs change content below.
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.