Judarna före ww2 visar oss manuset

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

NAZISTISK PROPAGANDA

Visa bilder

”Propaganda försöker tvinga en doktrin på hela folket … Propaganda verkar för allmänheten utifrån en idé och gör dem mogna för den här ideens seger.”Adolf Hitler skrev dessa ord i sin bok Mein Kampf (1926), där han förespråkade användningen av propaganda för att sprida idealen om nationell socialism – bland dem rasism , antisemitism och anti-bolsjevismen.

Efter den nazistiska beslagtagningen 1933 skapade Hitler ett riksdomsministerium för offentlig upplysning och propaganda, ledd av Joseph Goebbels.

Ministeriets syfte var att se till att nazistmeddelandet framgångsrikt kommunicerades genom konst, musik, teater, filmer, böcker, radio, pedagogiskt material och pressen.

Klicka

Nu är de igång, igen
Nu har man lärt tillräckligt många fransmän att muslimer = terrorister, och då kan man mycket lätt få igenom en lag som går ut på att de också är det.

Vi kan vara 100% säkra på att denna lagstiftning kommer också till Sverige dvs. hela EU. Frankrike är bara först ut.

Folket jublar för nu ska det äntligen bli slut på terror
Och konstiga människor! Frankrike har nu sin starke ledare, som sätter ner foten. (Här på Cypern sägs att Mossadagenter, som såg muslimliknande ut, ledde uppstarten då ISIS, främsta vapnet, skapades.) Den vägen har man koll på vilka unga det är som vill ha jihad, så kan man fånga allihop på en gång sen när de är färdiganvända.

Det lär visa sig under framtidens krigsrättegångar

Den nya lagen skulle motsvara att man sa att alla kvinnor är dårar, för de vill ha sex med trän, så nu förbjuder vi dem att…  och innan man sa det smattrade man media sönder och samman med nazipropaganda angående galna kvinnor tills ”alla” anser att man bör ha skottpengar på dem.

Målsättningen är att ingen ska vilja, våga, kunna eller ens vilja vara muslim, de ska dessutom in i kommande koncentrationsläger och många lär avlivas, de kommer också att anges som skäl för att polisstaten skapas, och för att ww3 ska igång, och jag blir mer och mer övertygad om att det beror på deras bankväsende som är helt suveränt.

ISIS-soldater invaderade en kyrka i Paris nyligen och det är inte det enda som har hänt i Frankrike.

Vad jag förstår av de som anlänt till norra Cypern är det i princip krig i Frankrike.

Nu vet mina läsare något, som inte svenskarna vet nämligen att över 40 muslimska länder har bestämt sig för att gripa vareviga ISIS-människa på hela klotet eftersom de utger sig för att vara just muslimer.

Skälet är enkelt; 1,6 miljarder eller cirka 23 procent av världens befolkning är muslimer och de har börjat bli väldigt irriterade på propagandan som går ut på att de är skogstokiga.

Vi får se hur det går, och om de kan tänkas sätta käppar i hjulet?

Om jag har noterat att den svenska regeringen är marinerad i ISIS-propaganda, eller medvetet utövar den, så har t.ex. Saudis säkerhetstjänst det också.

Bilden ska lära dig att man måste klä sig så i Saudi… De var nere för att träffa kungafamiljen och bland annat prinsessan till höger tillhör det Saudiska kungahuset.

Hon gjorde helt säkert stora ögon
Jag gör rätt stora ögon då jag får se bilder på nått som ska föreställa kvinnliga poliser.

Till höger har du äkta kvinnliga poliser i Saudi.

Du förstår poängen, och nu testas min tes (som jag är helt säker på stämmer) att alla som föraktar någon blir alltid själv som de man föraktade.

Samtliga svenskar som har hånat tyskarna, för att de var så dumma i huvudet då de gick på allting, kommer att vara de som torskar mest, djupast och intensivast just nu.
– Alla muslimer ska dö, lär de vråla, minst.

Jag åt söndagslunch ute idag
Den krogägaren gav givetvis även min hund lunch. Ludvig fick lite grillade ben därför att ben med synligt blod på är ”förbjudet” här. Man har sagt mig att om hundar får det börjar de jaga grannens hönor, kaniner, allt.

Västs värld, och min värld, är som två helt olika planeter eftersom vi saknar ISIS-folk här. Muslim Brotherhood är t.ex. förbjudna i hela regionen eftersom de är klassade som terrorister.

Kan man inte tro om man läser västpropaganda…
Jag har sett i svensk press att folk hittat hundar med avskurna halsar, det har förgiftats hundar, muslimer påstås hata hundar, o.s.v.

Man anser sig veta att CIA la ner miljon efter miljon på Balkan för att skapa det kriget.

Jag har full förståelse för att folk slutligen blir helt vansinniga, och det kanske jag själv skulle bli om jag utsattes.

Men jag kan inte utsättas, i vart fall inte av ISIS-folk, för de är förbjudna här på norra Cypern, kommer inte in, grips om de skulle ta sig in. I denna stat finns bara äkta muslimer.

Känns som om de muslimska länderna är säkrast nu, om man vill slippa  just ISIS- folk, och får jag tro mina grannar – som är studenter ifrån bland annat Saudi – kommer kronprinsen att göra vad han har sagt ska göras; alla ISIS-män ska på sikt gripas, var de än befinner sig i världen.

Vi får se om de hinner, och om inte återstår nog en repris med nästan exakt samma manus.

Tyskarna i sig var ett eget mål
Kanske till och med det huvudsakliga målet. Vi ska inte glömma bort att tyskarna var ett mål, och de har aldrig kunnat klaga högt efteråt eftersom de ska skämmas som förföljde judar…

Sverige har gigantiska möjligheter att följa i deras spår så se upp nu framöver.
Idag stod det också rätt klart varför man skrotade historieundervisningen. Knepigt att använda samma manus, en gång till, om för många känner igen det.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 kommentar

  1. Bra skrivet Lena, Tack för denna artikel. Människor som sympatiserar med SD, AFS, NMR och liknande partier koncentrerar nästa all sin politik på muslimer. Finemang för S som kan smygansluta oss till NATO i lugn och ro (nåja nästan, men det är lättare nu än någonsin tidigare), Banker o politiker kan fortsätta att göra folket till skuldslavar och skatteslavar i lugn och ro för folk är upptagna med att gapa o hata muslimer. USA åker runt i Europa och sprider ondska och propaganda och folket ser, hör eller säger ingenting om det för de är upptagna med att hata muslimer. Israel kan fortsätta sitt folkmord för? Ja ni fattar så här fortsätter det tills vi har diktatur här utan att någon större del av folket vaknar upp från hypnosen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.