Vi testas?

FB-vän: Sverige kommer att styras av en kvinna när allt skådespeleri är avklarat som 8.6 procent av den Svenska befolkningen står bakom. Valfusk inräknat. Denna person valdes ut av Bilderberggruppen såsom Reinfeldt samt Löfven en gång tidigare gjorde. Det står klart, bakom all tvivel att landet Sverige är en skendemokrati med extrem korruption.

Svensken är den mest privatskuldsatta i världen, den mest sekulariserade vilket alla inbillar sig är så klarsynt och progressivt men som får extremt negativa konsekvenser på alla plan (illojalitet, psykisk ohälsa, narcissism etc etc etc), det land i västvärlden med en officiell demokrati där neomarxismen utvecklats mest aggressivt och även det land som på en stort antal punkter är mest extremt i världen.

Efter valet 2018 så förstod jag att vi inte kommer att kunna styra upp landet Sverige innan kaos utbryter och vi hamnar i en u-lands fas med öppen diktatur. Var 4:e år efter valet verkar hela det politiska spektrumet, från Vänsterpartiet till Moderaterna för att stora skaror vänsterväljare öser in i landet. Socialdemokratin och vänstern fyller på sitt mandat med 3-5 procent
vid varje val och överbelastar samtidigt samhället med social oro och ständigt dalande kvalité i de välfärdtjänster många generationer betalt extremt höga skatter för att bygga upp. Kalla mig rasist för att jag belyser denna samhällspyromani men alla som känner mig vet att sådana påståenden är helt grundlösa.

I och med detta så ska jag lägga ner mina politiska inlägg, tar sikte på att göra det som är bäst för mig, mina vänner, affärskollegor och min familj samt jobba hårt för att flytta utomlands.

Ni slipper med andra ord se mina jobbiga trådar 😎 som skapar en massa disonens i folks förnekelsebubbla och alienation nu framöver.

Nästan i samma ögonblick som jag hade läst FB-vännens text skrev jag till en äldre akademiker att ”jag tar bort dig nu som FB-vän för att slippa den aggressive mannen”.  En Nisse, som är en projiceringskanon och som står med ett skarpladdat vapen som huvudbild på sin FB-sida, och som är otrevlig som få. Är man i Sverige är man nog van vid dem men jag är inte det i vardagen eftersom de saknas helt där jag befinner mig.

Säljs på Bokus

Tyvärr inte speciellt ovanlig typ i vårt land:

Är vi svenskar ohyfsade barbarer? – Sydöstran

Svenskar är artiga – om vi får betalt

Vi är hopplöst oartiga och ohyfsade

Konstigt men sant: varför är svenskarna så himla buffliga

Svenskar – världens otrevligaste folk? 

 

Kvinnan påstod sig försöka uppfostra
Han är ”bara” grabbig. Hon hade också någon förklaring som gick ut på att förr använde män pilbågar och spjut och numera då de inte kan det slåss de med ord. (Hon glömde vapnet på hans FB-sida.)

Det vimlar av folk i riket som försvarar snedseglare, och det är i sig ett mansförakt som heter duga när man gör om dem till ”barn” – barn som inget begriper och som måste ”uppfostras” med pedagogik och sedelärande historier om spjut och pilbågar.

Det stod klart för mig att det kaos som väntar driver fram en vändpunkt förmodligen i alla nu. Situationen blir rätt tydlig då till och med SvT talar om – rätt otippat – att Sverige är korrupt.

Jag tänker också på att många lär gå bananas när nästa statsminister presenteras, och det delar upp befolkningen precis här och nu i två helt olika läger.


De som går sin väg för att slippa cirkusen, de som inte går in i medberoende
Konsekvensen av att inse att Bilderberggruppen valde statsminister, för lite mer än ett år sedan, innebär att man just lämnar landet, lägger ner sina politiska inlägg, ger upp, rör sig bort, eftersom man omöjligt kan påverka ett riggat system.

En annan motsatt grupp, som man kan kalla för medberoende på många sätt, kommer att skydda, stötta och de kommer att minimera vad som än händer som kan leda till mord – självmord – ”han är bara grabbig” – och de kommer att se som sin uppgift att ”uppfostra” vilket i princip alla medberoende gör eftersom vuxna män behandlas som just barn.

Jag har förundrats över hur man kan kalla vuxna män ifrån andra länder som är i vapenför ålder för just ”barn” men insåg att även svenska män i mer än vapenför ålder, 50+?, och som stoltserar med skarpladdade vapen på sin FB-sida, kallas för ”grabbig” och ska uppfostras.

De medberoende konfronterar aldrig utan ”de går på glas”, som man brukar kalla beteendet
Det är också det kollektiva medberoendet som gör så att folk kommer undan med att säga före ett val att ekonomin är urstark, och direkt efter säga det motsatta.

(Skälet till att BNP-tillväxten går ner beror med stor sannolikhet på att vi inom kort har en renodlad planekonomi, och att man slår ut bolag efter bolag för att bli av med allt privat. På samma sätt som privata bostäder kommer att förbjudas senast 2030 – allt enligt Agenda 30. Man vill dock att du skyller på våra scapegoats; flyktingarna.)

Dags att välja själslig sida och skippa politiken
När det gäller vanligt individuellt medberoende anser man att den sista punkten är alltid självmord – mord – om man inte får stopp på detta psykiska tillstånd.

Symptomlistan för medberoende är internationell, men skriven på svenska, och stora delar av västs stater är just medberoende och tuffar nu mot sina mord och självmord.

Just i denna tid kommer också Sara Stridsberg, som är en medberoendeförfattare, med en ny bok; ”Nu är hon aktuell med romanen Kärlekens Antarktis – en bok där det kvinnliga berättarjagets röst fortsätter att eka från skogen där hon mördades.” Källa

Boken ”Folksjäl – som i en filterbubbla” kom samtidigt, och den är på väg till mig och skriven av en icke-medberoende, och nära nog samtidigt fick jag syn på David Palmers text nedan.

Den texten är intressant därför att David skriver om att fokusera på sig själv och inte på cirkusen. Och FB-vännen skrev:  I och med detta så ska jag lägga ner mina politiska inlägg, tar sikte på att göra det som är bäst för mig, mina vänner, affärskollegor och min familj…

 

David, en skicklig energiman, anser att vi utsätts för tester 
Harmageddon?, och det är en intressant tanke att de icke-medberoende svenskarna drar sig undan nu samtidigt som de medberoende går mot sina slutmål; mord – självmord.

Vi talar förmodligen om minst en miljon, som har tankar som min FB-vän, och minst en miljon som kommer ta varje tillfälle i akt att få använda vapen och de medberoende som på ytan ska uppfostra grabbiga grabben men som i verkligheten styr mot sina självmord.

Två miljoner svenskar som nu rör sig åt varsitt håll, och det rätt snabbt förmodligen under hösten.

Harmageddon kommer att betyda slutet för dem som ställt sig på våldets, vapnens, förtryckets, utnyttjandets, hatets och egoismens sida – de som burit ansvaret för, och de som ställt upp för, de politiska och ekonomiska maktbildningar och arméer…

Texten gäller också ”grabbar”, som står / övar med skarpladdade vapen på sin FB-sida, och som bär sig åt som ett svin mot folk, liksom de medberoende som skyddar dem och deras vapen.

David vet nog inte vad Harmageddon är för något – men han skriver om det:
Happy Friday Leo Kingdom, our Planet Energy Meter is sitting in the EXTREME position as we head into the weekend.

Be careful when handling this emotional charge we are receiving, There will be pressure popping up when it comes to new directions, opportunities and excitement… Do not try and push or force situations, let them happen as they should. Learn to control our energy and apply it towards positivity and integrity… do not feed your ego.

Understand you boundaries, walk the line but stay in your true light. Channel your higher spirit and really listen, let off the steam you need… Release the energies that are holding you back. It’s important that we settle in today, there are infinite possibilities…

Will you expand and grow or will you stay in crazy land and continue on the carousel?
You are being tested on whether or not you can take in and utilize this new positive energy, focus on that, focus on yourself.

All of this internal struggle that we’ve been working through together is just the tip of the iceberg. We have major shift happening over these next five years, prepare yourself and get ready. Rising Through The Darkness: where I go in depth in front of a live audience about the transits that will be affecting us… some of them we haven’t seen since the 1200’s!!!

There are crazy times ahead, just know I will be here to help you navigate and rise through the darkness!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Kommentera