Känner du friden när man ser igenom rövare?

Texten ovan är hämtad ifrån Annie Lööfs twitterkonto, år 2012 om jag minns rätt.

När man studerar teaterföreställningen kallad ”Årets valrörelse” uppstår en slags frid. Man behöver inte hetsa upp sig alls. Pjäsen följer amerikansk dramaturgi, och när nått händer – man inte trodde var möjligt-  kallas det för ”vändpunkter”.

De är till för att hålla publiken i ett fast grepp.

Vad är de då ute efter?
På ytan skulle de själva svara att de ”hjälper” t.e.x. flyktingar. Europa är på väg att bli ett ålderdomshem, och att importera folk är deras lösning på det problemet. Man använder krig för att driva runt folk, och dem tjänar man också pengar på.

Japan har samma problem men bygger robotar istället.

Ett egendomslöst proletariat ska skapas; jobba och håll käften. En kommunism i botten med en fascism på toppen.

Karl Marx skapade kommunismen
ABF förbjöd en föreläsning om Karl Marx nyligen, och det kan bero på att man idag vet att han var skådespelare han också, och det får kanske inte komma ut? 

Klicka

Vi räknar kommunismen till den yttersta vänstern, och fascismen till den yttersta högern, men det är nog bara något vi har lärt oss. De går hand i hand, och du dör hur som lika lätt av båda.

Idag finns det bevis för att kommunismen uppfanns av Rothscilds´, banksters som äger stora delar av världen, och Marx tillhörde den familjen. Man får nog påstå att han är storbedragaren avseende att blåsa arbetare världen över. Vill du ha kontroll ska du sätta dig i folks huvuden, och styra dem. Karl Marx Was Rothschilds’ Third Cousin – henrymakow.com

Fördjupning ang världskommunismen

När människan har klurat färdigt runt det här lär ”politik” försvinna, och den vi har haft lär väl kallas för 2000 års bedrägerier. Den atenska demokratin initierades först av Solon. Den som gjorde denna teori till en verklighet var ändå Kleisthenes med sina reformer, 508 f.Kr. Redan Platon skrev att demokrati slutar alltid i kaos och sen kommer en diktatur.

 

Vi talar alltså inte om nån ”hjälp” utan om krigsbyten, och uppbyggnad av en fascistisk ekonomi
Genrep pågår.

De lovades jobb i Sverige – tvingades sjunga och tigga under dödshot  / Det finns slavar i Sverige – Klartext | Sveriges Radio  /  Ökad risk för slaveri i Sverige

Bygget av en världskommunism har pågått länge, och Olof Palme hade t.ex. ett förhållande med Emma Rothschild, och han kom ifrån högern.  Hjalmar Branting, sossarnas första statsminister, kom ifrån adeln. När Mona Sahlin fyllde 50 år kablades det ut bilder, och på dem fanns inte en enda arbetare. Man har snarare utnyttjat och lurat folk, och kört ”klasskampen” väl medvetna om att den ska de aldrig vinna.

Kommunismen, socialismen och fascismen är ett sätt att kontrollera massorna
Dilla i folk att de kan komma till ”helvetet” ingår i samma koncept; håll dig lugn. Politik och religion har samma syfte, kontroll, och kommer på sikt att försvinna. Det man anser sker nu är att människans egen spirualitet ökar, och det kallar vi för att ”vakna”. Om din intuition tiodubblas blir du mindre lättlurad, som ett exempel.

När du förstår att skolan har inte problem så att ungarna inte lär sig läsa och skriva utan att det är meningen och iscensatt att de inte ska kunna speciellt mycket därför att då finns risken att de ser igenom. När vi förstår att det finns en vits med att man kan bli lärare idag utan att kunna stava. En vits att fösa ihop 30 individer, varav tre talar svenska, och övriga en massa andra språk.

När vi blir svårare att kontrollera uppstår ett behov av diktatur för att få behålla sin egen makt 
På den tiden socialdemokraterna hade egen majoritet talade de ändå alltid som om de var i opposition… Man har varit kvinnornas största arbetsgivare länge via kommunala jobb, och alltid gastat; Högre lön! Rättvisa! Upp till kamp!

Det hade räckt med att ringa partiordförande…

”…många centerpartister runtom i landet som inte känner sig hemma i sitt parti.” Källa

Nu har folket börjat vakna, deras popularitet är i dalande, så det enda som tycks hjälpa, är att sätta sig tillsammans på samma flotte, tills provianten tar slut och dom sjunker, vilka ansvarslösa blötdjur dom är ..

Det blir ett problem för den politisk adeln som ”svarar” med EU och ett fascistbygge. Alternativet för dem är att vi alla ”vaknar”, ser igenom och de börjar utredas. Vi kräver att få se hur Filippa Reinfeldt finansierade sin 10-miljonersvilla straxt efter det att Sabbatsberg var sålt för under miljonen.

Man ”svarar” också genom att låtsas att vi har en massa partier att välja mellan. Pålästa har länge menat att Sverige är en demokratur. 43 forskare: Nya åtgärder gör Sverige till en polisstat – Omni – och har de rätt lever vi i en diktatur.


Lööf anser att de som kommer kan svenska då de anländer?
Det vore praktiskt med tanke på att det saknas 65 000 lärare. .
Det förklarar världshändelsen det innebär att bli av med 10% av sina väljare fort.

Det existerar nog inga partier alls utan mer en brottsplan och teater

S gör lysande ifrån sig.

Nu har just Lööf uttryckt förr att hon gärna vill bli statsminister, och hon har besökt Bilderberggruppen, varför man kan tänka sig i nuläget att hon har erbjudits ett internationellt toppjobb för att köra även centern i botten.

Det fungerar över lag
Folk är förbannade, upprörda och förvirrade ute på nätet. De reagerar som brottsoffer ofta gör. Det är precis vad vi är också.

Men efter det här kommer något annat, förr eller senare befrias väst och landet, och runt 15-20 år från nu bör processen vara helt klar.

Jag tänkte leva då eftersom jag är vansinnigt nyfiken
Jag måste få se vilka som åtalas, och hur många år de får.

AfS kommer att växa, och i fascistbygget ingår alltid att det dyker upp en ren, stark ledare. Tiden är den bästa domaren varför vi får se längre fram om AfS:s ledare är jokern eller om det kommer en annan. (De riggar valen hur som om de behöver.)

Många vill hjälpa till
Borgs förslag bör göra äkta moderater vansinniga liksom äkta socialdemokrater; två flugor i en smäll? Förslaget visar upp precis vad det har handlar om; teater dvs. man har hela tiden arbetat för samma arbetsgivare.

Fredrik Reinfeldts nya jobb: Bank of America Merrill Lynch   /
Anders Borg till ny bank – Dagens industri

 

Bush hade varit arbetslös i 30 år innan han blev president.

Grunden måste spricka först!
Det som krävs för att de ens kunde börja sitt bygge är att man först marinerade alla i sociologin, och Karl Marx är till stor del pappa till den. Dvs. den är beställd av banksters.

Hela väst, åklagare, domare, alla ska rapa:
”Kriminell kan man bara vara eller bli om man kommer ifrån socialgrupp 3-5.”

Man har använt Hollywood, böcker, tidningar, TV-program år ut och år in ända tills den blev en västerländsk ”sanning”.

Sociologin måste rasa samman först, och det naggas i dess kant;
Det mesta kriminologerna säger kan vara fel | SvD  /
Det är fel på kriminologerna” | Aftonbladet  /
Hur vetenskapliga är kriminologerna? – Barometern

Sociologin är ungefär lika ”vetenskaplig” som genusvetenskapen
”Nu bestämmer vi att det är ingen skillnad på män och kvinnor.”  ”Säger någon emot mobbar vi den personen sönder och samman.” / ”Nu bestämmer vi att ingen som inte kommer ifrån socialgrupp 3-5 kan ens vara kriminell, utredningar av socialgrupp 1+2  behövs aldrig, för kriminell blir man enbart av att vara fattig.” ”Säger någon emot mobbar vi den personen sönder och samman.”

När den faller blir mord utförda av socialgrupp 1+2 klassade som mord, och bedrägerier utförda av samma grupp blir klassade som bedrägerier. Men det är tron på ”politiken” och tron på ”sociologin” som leder till att de kan mörda en miljon utan problem. En halv miljon irakiska barn mördades, utan problem. Gamla och sjuka mördas dagligen i Sverige just nu via indragen sjukpenning, världens längsta köer, etc.

Island arresterar som land nummer 1
När sociologin och deras bygge har fallit i hela väst, Island har börjat arrestera banksters,  lär det väl komma en helt ny ekonomi utan västbanker som skapar pengar ur tomma intet. Ideologipolitik lär försvinna och in kliver realpolitik.

Nu pekar man ut och hetsar mot vanliga muslimer vilket jag tror beror på  att de har ett mycket smart banksystem.

Om vi nu anser att vi har en massa agenter inne i de olika partierna, vars agenda är att t.ex. bryta ner arbetarpartiet, är det samma sak med muslimerna dvs. man har petat in ISIS-soldater i spelet, och de kallar sig för muslimer.

Donnan till höger är lika lite socialdemokrat som ISIS-soldaterna är muslimer och de har ungefär lika lite till övers för dem de terroriserar respektive dödar.

Vi ligger väl etta i världen avseende att avliva narkomaner, liksom att cancersjuka har snart inte en suck, enbart på grund av väntetiderna, och vi har sett flera som har tagit livet av sig efter avslag från F-kassan.

Bara kommunisterna ensamma har avlivat miljoner, och fascisterna spelar i samma klass, och de ska betraktas som rånmördare, allihop.

Nu har de snart slagit sig samman, och det kan nog vara bra, eftersom de blir mycket tydligare.

 

 

 

Iceland has jailed 26 bankers, why won’t we? | The Independent

 

Lööf manipulerar oss?
Tidigare publicerad i gamla bloggen den   

Lööf möttes av iskyla och ilska från partiledarkollegorna efter utspelet
Annie Lööfs ­fuling möttes av ilska – men gick hem.
Nu tackar Fredrik Reinfeldt ja till alliansträffen i Centerledarens föräldrahem i Småland.

Källa

De andra partiledarna kanske reagerade som vi gjorde?
– Vadå, ”hem” i Småland? Sluta leka bonnjänta.

Under politikerveckan i Almedalen bjöd Annie Lööf (C) in allianskollegorna till sitt hem i Småland… Källa AB.

Jag får fram att Lööf är mantalsskriven i Nacka i ett hus som inköptes för 6 400 000:- i år.

Släpa iväg med media till ett sommarhus i Småland och kalla det för ”mitt hem” betraktar jag som manipulation, och jag är trött på alla som försöker manipulera mig.

Här påstås att Lööf bor i en lägenhet; Hus på föräldragården i Maramö och lägenhet i Liljeholmen i Stockholm. Artikeln i DN är publicerad 2012-03-21.

Hennes make är mantalsskriven på samma adress; villan i Nacka
Maken hjälper till att mörka för via Eniro och Hitta.se söker han också påskina att de bor i lägenheten i Liljeholmen. Maken är ordförande i Round Table i Nacka vilket man nog inte får vara om man inte bor i Nacka.

Wikipedia hjälper till; ”Annie Lööf är född och uppvuxen i byn Maramö en bit från Värnamo, där hon idag bor.”

Frågan är vem det är som lagt in den texten? Centerns pr-byrå?

Denna twitter, klicka så blir den stor, är ifrån 2010, och det troliga är att maken då har köpt den omtalade lägenheten men nu är näringsministern absolut mantalsskriven i Nacka, och det måste hon ha vetat om då hon talar med Dagens Nyheter. Lööf bör i princip haft flyttlådorna klara i hallen då.

Lööf själv hävdar att hon är ”uppväxt i en miljö där man gör rätt för sig”.

I stället för att genast lämna ut fakturorna för granskning börjar tjänstemännen, ledda av näringsminister Annie Lööf, att sopa igen ­spåren. Fakturor konteras om och för att inte bli tagna med brallorna nere av Aftonbladet byggs en kommunikationsplan på en lögn.

Denna lögn säger att departementet på eget initiativ börjat städa i sin redovisning och hittat ett par felaktigheter. Lögnen serveras Dagens eko som en nyhet, för att komma före Aftonbladets avslöjande.
Källa

Moderaterna har tackat ja till att komma till Lööfs hem, i Småland.. Klarar Lööf att lyfta ett parti, undrar GP. / Centern är i ett allvarligt läge (AB)

Huset i Nacka, och miljoner på vin och sprit i organisationen under Lööf

Åka tåg ”hem” till Småland är en rökridå

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

5 kommentarer

 1. Lööf lovade tydligen runt 2012 att aldrig bli stödhjul åt sossarna. Hellre skulle hon äta upp sin ena sko. Så nu har folk på sociala medier dragit igång kampanjer för att skicka en sko till Lööf. Så länge folk inte förlorar sin humor känner jag ett visst hopp inför framtiden. Vi får väl se lite längre fram om sko-projektet kommer räknas som hot och hat och bli åtalbart.
  En annan sak jag tänkte på var demokratur. Hur Wilhelm Moberg definierade det redan 1965. Efter honom har vi inte haft några stora författare. Bara en massa ytliga deckare, Läckberg, Nesser, Lapidus och allt vad dom nu heter. Skulle inte förvåna mig alls om han blev mördad av Stay Behind efter att han jiddrat med Palme i tv. Kanske gjorde man en utvärdering och kom fram till att han var alltför intelligent och populär bland folket. Så att han kunnat hota deras agenda. Man hade nog inte velat ha en ny bok från hans hand där han exponerade hela NWO-agendan.

  • Moberg lämnade ett självmordsbrev efter sig, om jag minns rätt???
   När han skrev om demokraturen 1965 gjorde han det för att han såg den. Startades säkert upp direkt efter kriget? I vart fall var den på plats 1965.

   Rabén&Sjögren rensades år 1986, mkt fort, och alla arbetarförfattare åkte ut. Det var väl ing tunga som Moberg men å andra sidan inga deckarförfattare heller. Man ser tydligt att kåren anfölls efter Astrids utspel 1976 så långt att man har gått in för underhållning. Det syns också tt du måste stötta regimen för att bli recenserad och de flesta är beroende av statens stipendier. JAg vet inget annat land som tokbeskattar författarna så att de måste söka stipendier. De blir den vägen statsanställda.

Kommentera