Jag tror inte på det

Skärmavbild    kl

Häromdagen la jag upp en film där Morgan Johansson talar i riksdagen.

Jag lyssnade noga på den och nu såg jag att rubriken på filmen är ändrad: ”MJ viskar något avskyvärt 1:22”, och där ska han viska ”för mig spelar det ingen roll” när hans motståndare talar om en gruppvåldtäkt. Tyvärr är jag ingen ljudtekniker, jag kan inte gå ed på att det ljudet är pålagt, men jag är extremt ordkänslig, och det förvånar mig att jag inte hörde det första gången. Det låter också i mina öron just pålagt.

Video 3 är intressant avseende SD, och tanken att Åkesson fixar rollen som ”den starke ledaren”???

Påståendet lär väl gå runt nu som en löpeld

https://www.youtube.com/watch?v=lu2tgD1BwT8

Möjligt att Åkesson är ”den starke ledaren” som nu attackerar DEADLOCK dvs handlingsförlamningen, och han siktar in sig på den extrema, dödliga och farliga brottsligheten som alltså i verkligheten faktiskt har sjunkit, och det rejält… exkl bedrägerier som går som ett spjut uppåt.

Skärmavbild    kl

 

Skärmavbild    klDEADLOCK – handlingsförlamningen – är intressant
Jag ser den nästan som crazymaking, och den gör alla helt frustrerad. Meningen, och det är därför den starke ledaren sen sopar hem en majoritet av rösterna slutligen därför att han handlar. Löser 30 år gamla problem med ett telefonsamtal!

Före nästa val kommer en stor skräll, som får upp folket ur sofforna och mot ett sd-röstande, och när de sen vunnit förbjuds all opposition efter ett tag och det gillar folket. De där hemska andra politikerna, som inte såg problemen, som viskade ”mig spelar det ingen roll” ska minsann inte ens kunna komma tillbaka!

Annie lär nog bli kvar…
Jag tänker på hennes medlemskap i Trilaterala Kommissionen.
annieSäger du i det läget;
-Sverige är en fullblodsdiktatur lär du få svaret;
-Inte alls!!! Vi har bara sett till att de hemska sossarna aldrig mer ska få makt.

S-skådisarna lär väl sätta sig utomlands…

Regimen har alltså en megastort folkligt stöd
Det lär bli svårt att ”vara emot sd” och sen blir det dessutom förbjudet att vara det, och folket är överlyckligt, eftersom det har ”vunnit”, och hur länge ruset sitter i vet man inte på sekunden. Men det tar inte speciellt lång tid innan folket ångrar sig, och då är det för sent.

Det sker då man ser att man har fått en socialism på steroider, en polisstat som jagar alla,  och när de egna anhöriga bara försvinner. Din man går ut med soporna och kommer aldrig mer hem.

Skärmavbild    kl
Klicka

Om vi tar Åkessons tal i riksdagen nu, och jämför med Brantings, så hittar vi nog många likheter, och grundproblemet är väl att de har lyckats dilla i oss att det finns något som heter demokrati, och vi väljer i ett öppet och transparent samhälle.

Du kan roa dig med att fråga folk om Sverige krigar i Afghanistan t.ex. och 99% lär säga o nej; fredsarbete! Det blir därför obegripligt för folk att ens tänka sig tanken att ISIS är uppe hos oss nu och hämnas t.ex.

Ingen berättar att vi dödar folk”  Så hamnade Sverige i krig

Det handlar mycket om att hitta på, kämpa och dra in röster, och i verkligheten styr krigsindustrin Sverige sen över hundra år.

Den finansierar sen båda sidor i det planerade inbördeskriget
Boken Sverige en sluten anstalt är ett utmärkt arbete, och det är inte konstigt alls att journalisten Ulf Nilsson, trots att han var känd, inte fick den förlagd. Den går nogsamt igenom krigsindustrins roll.

Vad är då lösningen?
Förmodligen får vi invänta den dagen då människan inte anser sig behöva ledare eller representanter längre, och när inte allt och alla styrs av den viktiga rädslan som är dagens motor och, som jag ser den, vår huvudfiende.

https://www.youtube.com/watch?v=iqi4qjfBT7w

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.