Jag tar mig för pannan… men det är brittisk arrogans

Den nuvarande situationen lär gå till världshistorien…  Känns som om folk levt hela livet på en räkmacka om det blir så megastort att hjälpa t.ex. gamla och sjuka i en situation vi ännu vet väldigt lite om…

Är det att vara rebell 2020?

Jag har burit en mask själv i två månader, och de är bra för man påminns och vill också hem snabbt, och hemkarantänerna är nog orsaken till att vi är virusfria nu sen 19 april. Vi har fyra smittade, som kommit in i landet nyligen som turister, och som sitter i karantän.

TRNC brottade ner problemet på två månader, och jag misstänker att USA kan få dras med det i tre, fyra år minst.

När SMS kom från regeringen att vi inte skulle gå ut, mer än till matbutiken, apoteket, sjukhus etc så demonstrerade flera brittiskt arroganta att de jävlar i min själ inte tänkte…  så de hivade ut på FB att de var ute och lufsade och de riktigt demonstrerade att de inte idkade social distans.

Vi hade cirka 100 brittiskt arroganta som var rebeller, och de deporterades, och utan det hade vi nog inte varit virusfria idag.

Alla utlänningar som bryter mot lagarna i TRNC utvisas alltid, och på livstid, och det vet ”alla”.

Skärmavbild    kl

Experts say wearing face masks is imperative when trying to slow the spread of the coronavirus. But as the coronavirus pandemic wears on, many are experiencing fatigue with masks and social distancing rules.

But nowhere is the discussion around mask wearing as polarized as in the United States. From anti-mask wearing rallies to rage-filled tantrums in shops requiring face coverings for shoppers, the evidence points to compliance still being an issue. Far from being merely tired of masks, many simply have never wanted to wear them in the first place. So is the recommended approach still the way to go?

Om Lena Holfve 18098 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.




Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.