Jag skulle inte bli förvånad om Imperiet ligger bakom

Sverige är inte med på listan, men bör nog vara det, därför att när jag utreder den svenska ambassaden i Istanbul så tog de plötsligt inte emot bokade besök. Man började boka om besök den 30 januari. Natten mellan 5 och 6 februari inträffade en extremt kraftig jordbävning. De ambassader som anses ha lämnat landet överger därmed också egna medborgare i krisområdet.

Fler som utreder om Imperiet ligger bakom jordbävningen, och om man betänker lirans utveckling, så blir inte jag förvånad. Jag fick betala runt 500 kronor för 100 lira då jag kom, och den kostar nu 53 kronor.

Blev dyrt att säga nej inom Nato?
Erdogan har dessutom helt rätt; hem för många terrororganisationer. Muslim Brotherhood anses ha grepp om UD, och hade nyligen audiens hos statsministern. Det kan få vem som helst att svimma där jag befinner mig.

De är bevisligen rätt vilda; anses ha sprängt Nord Stream, plus ett par miljoner andra illdåd sen starten.
Sprängningen av Nord Stream leder till att deras egna allierade får det tufft, säger en hel del för den som kan psykopati och narcissism.

Vi förstår inte språket – kan inte översättas – men vi fattar ändå

Listan

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.