Jag ska förklara det här

Skärmavbild    kl

Det var muntlig förberedande förhandling i Anna o Elias fallet. Anna hade kallats till förhandlingen på grund av att Elias pappa vill ställa in allt umgänge mellan Elias och hans mamma. Annas advokat yrkade på att hon skall få  tillbaka både vårdnad och boende.

Domaren beslöt att större delen av dagens muntliga förberedelse skulle ske bakom stängda dörrar.

Protestanter som hade samlats utanför tingsrätten hade även tryckt upp flyers med information om fallet Elias. Dessa beslagtogs av vakterna, skriver en site som kämpar.

Pedofilfrossan kör på
Tyvärr har inte modern en riktig jurist, och vi har sett att mängder med folk har sagt till henne att skaffa sig det.

Tingsrätten har beslagtagit ”flyers med information om fallet”, sägs det i texten men protokollet talar om pengar???,  och det tillhör inte vanligheterna att rätten gör beslag, på stående fot. Jag har aldrig varit med om det eller ens hört talas om det. Men det sker – kan ske – då rätten måste avbryta pågående brottslighet.

Pappan kallas fortsättningsvis för pedofil – vilket är olagligt. Vi ser också på deras skylt att de vill att pedofilin ska utredas av polis.

Den är redan utredd av polis, och det tog tre sekunder att utreda
Det har vräkt in polisanmälningar där det påstås att pappan slår pojken plus är pedofil. Det kan vi lägga ner direkt eftersom pedofiler aldrig slår barn. Är vi ändå skitnödiga av oss kan vi kolla hur han lever; med i barngrupper? Inte det, då är han inte pedofil. Aha, han är med i större vuxensällskap, då är han verkligen inte pedofil, eftersom de är livrädda för vuxna och lever isolerat.

Pojken ska ha utsatts för 435 våldsbrott men det saknas skador… som stämmer med påståenden.  Vi har 1,5 miljoner polisanmälningar, och polisen kan inte förhöra miljontals människor.

Det mesta utreds via inre spaning
Man talar inte med folk, hur som helst, får man inte ens och det ska vi alla vara väldigt glada för att polisen inte får.

Skärmavbild    klPåståendet är precis lika galet som om jag sa att du har stulit en Volvo, och 2000 liter bensin, som du körde ner i tanken på den stulna bilen. Går inte, en Volvo tar inte in 2000 liter bensin, omöjligt!

En riktig jurist hade förklarat detta för mamman men nu har hon en filosof som hjälper henne att i princip gå under.

Kompisarna har just bevisat för tingsrätten att de tänker inte sluta förtala pappan… TR har bestämt tidigare att deras påståenden om pappan är olagligt – grovt förtal – och man vinner väl inga vårdnadsmål genom att begå nya brott på TR trapp.

Skärmavbild    klSiten, som skriver om fallet, har inga intressen att förklara någonting alls, eller ens ta reda på fakta, för de vill enbart skrika;
– SKANDAL! Nu måste vi kämpa! Vi behöver medel för att kunna kämpa! Sätt in pengar!

Gissningsvis kommer det här sen snurra runt i alternativmedia, som inte kollar något, utan alla skriker SKANDAL i mun på varandra.

Det riktigt läskiga är att OM dessa rättshaverister fick som de vill
Ja, då skulle det dyka upp poliser på din och din partners arbetsplatser och gripa er, släpa in er till förhör, för att grannen sagt om dig och din partner:
–  De har stulit en Volvo, och 2000 liter bensin, som de körde ner i tanken på den stulna bilen!

Pappan har begärt att umgängesrätten ska elimineras, och det får han nog igenom eftersom mamman kidnappade pojken i fem månader, och höll honom isolerad ifrån sin vårdnadshavare, skolan, kompisar, allt och alla. Risken att hon kidnappar igen finns nog där.

Hela fallet är djupt tragiskt, och hade kunnat gå annorlunda, om mamman haft en riktig jurist, som med 100% säkerhet hade plockat bort det team hon omger sig med som uteslutande är rättshaverister.

De TROR att de har rätt, men de har inte det
Pedofilmisstanken är t.ex. utredd för nu mycket länge sen, och de förstår inte det, eftersom polisen inte släpade in pappan på förhör. Behövs inte, lika lite som vi behöver montera ner en hel Volvo för att kolla om den kan ta in 2000 liter bensin.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.