Uppdat; läsaren svarar – Jag och läsaren har olika uppfattningar

lbVårt avkristnade, omoraliska och sekulära Sverige lär bli drabbat av krig – och förlora kriget lika illa som Nazityskland gjorde.

Sverige har utmanat Ryssland med att skicka vapen till Ukraina samt lämna in en Natoansökan och har sig självt att skylla om ryssen anfaller oss.

https://www.varldenidag.se/gastledare/yonggi-chos-profetrost-ekar-over-sverige-krig-eller-vackelse/repwax!sAYUPwm4YgWFjKar7@E9vw/


Den förre kinesiska ambassadören sa en gång att Sverige är för litet för att bråka med. Det som skiljer hans syn från ev. ryssars är Bofors existens. Men ryssarna har varit tydliga med att om det ska bombas så får det bli Vita Huset, Pentagon och London, och de kan ideologier i sömnen.

De vet att vi är fångade i ett system vi själva inte kan bryta oss ur. Ska man knäcka det systemet ska man bomba Vita Huset, Pentagon och London – inte herr och fru Svensson.

Putin kan inte, som många tror, skicka bomber vilt omkring sig, Duman bestämmer sån´t.

Putin och Lavrov, säkert många fler, kan ideologier bättre än jag själv, och jag ”ser” på alla nyttiga idioter nu som människor som är så förda bakom ett ljus som man ens kan föra folk bakom ljus.

Svensken får nog inte veta att tre ministrar i Ukraina hoppar nu, se video 1
Gissningsvis kan de historia, och vet vad som väntar då det står klart att armén skjuter egna småbarn… Regimen vittrar sönder inifrån, med lite tur. Jag själv skulle inte bygga mig ett skyddsrum, om jag var där uppe, men väl kartlägga precis alla omkring mig för att hålla tokiga och utflippade ifrån mig samt tiga om matlager etc.

Bomba Sverige är möjligen aktuellt efter Vita Huset, Pentagon och London, och sker det är det väl dags att lokalisera skyddsrum på allvar. Ryssland leds av en kristen man med 137 i IQ, samma som jag, och han är mogen, och ingen tonåring. Lavrov som har minst lika mycket makt / inflytande är också stadig och klok. Problemet är väl större att USA leds av en skådis anställd av f- och nazibyggare.

Just nu försöker man plocka ner imperiet den ekonomiska vägen, och dödar petrodollar, se video 2.

lbSverige är dessutom så sjukt att folk till och med försvarar de skyhöga prisökningarna trots att de blivit så fattiga att de knappt har råd att äta och har enorma skulder, likafullt fortsätter de att hånflina och flamsa. Sverige behöver ett ordentligt kokstryk för att vakna upp, och det kommer ryssen att fixa om vi fortsätter på detta vansinniga sått.

Det är nog sant att enda sättet att vansinnet skulle upphöra är nog om Ryssland skickade iväg missiler rakt in i Washington och London.

https://youtu.be/atg-BWEu7ZE

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.