Jag lär bli omgiven av ursinniga och arga människor

[:sv]Illustratör: ateljelugnet.se[:]

”Malou o andra morgonsoffor på tv kan räkna med att bli kontaktade av mig när jag är frisk från den här skiten! Nån som ska med??” Läs mer

Det är tur att de inte blir arga på mig!
De är runt 3050 individer i UMS, och 700 av dem ungefär har kört i över ett år nu och då vet man i allmänhet varför man led av ”psykisk ohälsa” och en hel del av dem är mögelförgiftade, och en hel hord är förgiftade av uran, med mera.

Illustrationen är gjord av Ateljé Lugnet.

Runt Medelhavet finns många medelålders som har flytt dagens unga
De bråkar, från morgon till kväll, om hur ”felfpostrade” de är. De har då bokstavsdiagnoser, går i diverse terapier och äter psykofarmaka, och psykologerna talar om för dem att de lider av en ”psykisk ohälsa” och alla deras utslag, rastlöshet, sömnlöshet eller deras värk är ”psykosomatisk”.

Eftersom de är så ”felfostrade” får den äldre generationen inte träffa sina barnbarn, eller har inte lust, eftersom de används som vapen. Vi har förmodligen hundratusentals som aldrig har knutit an alls till barnbarn därför att risken att man en dag inte får träffa dem är gigantisk; om man är svensk.

Vi har många medlemmar som förstår att de har bytt jobb helt i onödan, jag är en av dem, och ännu fler har skilt sig kanske helt i onödan. Diagnosens moder har förkunnat att man kan bara bli ”utmattad” av sociala- psykiska eller arbetsrelaterade skäl och det är alltid familjen eller arbetsplatsen det är fel på.

Petrea Karlsson före detta mögelförgiftad och numera ute i deltidsjobb igen efter 15 års sjukskrivning

Numera har diagnosens moder börjat luta åt att ”utmattning” främst är arbetsgivarnas fel, och hon har slagit fast att anti-deppmediciner inte hjälper. Mot den uppfattningen står snart 3000 återställda som var förgiftade av koppar, uran, kvicksilver, mögel, parasiter, osv.  eller som många UMS:are säger:
 – Jag tänker bli ett levande bevis!

De är naturligtvis urtrötta på att hela tiden få höra att de skulle vara ”psykiskt sjuka”
Det gör också många arga; de har tvingats äta stark psykofarmaka, för annars får de ingen sjukskrivning, och de har travat i alla prat-terapier som finns.

De 3000 medlemmarna påverkar sen precis hela sin omgivning
Dagligen får jag e-brev eller PM ifrån främlingar som har talat med någon UMS:are och som skriver; ”Han säger att vi har mögel i huset…! Är det därför min fru är så vansinnigt sjuk?!?” De 3000 blir snart 30 000 och när dessa 30 000 talar med fem pers vardera är de snart 150 000…

Precis vad jag är ute efter!
Hjälp till du också!

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)