Jag kanske får min kioskvältare på sikt?

aaaaa   n

En UMS-medlem som också är sjuksköterska men nu själv sjuk i ”utmattning” har testläst nya ”Sömnlös” som kommer i mars. Jag hoppas på den andra veckan i mars:

Hej Lena!
Jag är inte helt fri från hjärndimma men jag har gjort så gott jag kunnat med den kunskap som jag bär med mig.

Vilken spännande läsning! Jag är övertygad om att ALLA som läser din bok och som TAR SIG TID att utföra något eller några av de metoder och tips som du presenterar i boken kommer att ha stor glädje av denna. Jag känner mig priviligerad som fått läsa den. Återigen känner jag en enormt stark framtidstro tack vare att jag av en slump kom i kontakt med UMS.
Informationen i boken slår mot mig i min kluvenhet som arbetande sjuksköterska. Från boken tar jag ytterligare till mig att tänka funktion! Tidigare har jag mer tänkt – det som fungerat för andra kan fungera för oss!
Jag är själv i konflikt med min husläkare då medicinen mot sköldkörtelproblem inte hjälper mig… Å så utmattningen på det… Gissa om jag erbjudits SSRI? Gissa om jag är skickad till Psyk? NÄR ska Sverige vakna???
Sov gott!
NN

Slutligen en vanlig UMS-medlem som inte jobbar inom vården:

umsare

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.