Jag kan bli satt i karantän, och försvinner då i 14 dagar förmodligen

Min chaufför ringde och frågade om det är okej att han ger sjukhuset mitt namn och telefonnummer, vi sågs för två dgr sen, för han ligger inne och har Covid. Jag kände inte ens igen rösten men jag hörde att han är mycket, mycket rädd. Jag blev det också.

Jag kan Seral, utan och innan, efter nu 10-11 år även om jag bara är en stamkund.

Spellistan

 

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9225 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.