Jag har nog hittat minst hälften av ”dom”, busarna

Jämför med att äta en skiva franskbröd naturell, lätt rostad eller hårdrostad – tre helt olika upplevelser. Jag t.ex. var megatrött i går, och det var kidsen också, de somnade direkt då de kom hem 18.00 igår, vaknade till liv en stund vid 23.00-tiden.

Jag satte min trötthet i samband med chocken det innebar att få insikt i att utmattade nu ska läras att acceptera sitt tillstånd. Dvs. jag gjorde, som vi gör, om ”trötthet” till något psykiskt – socialt – psykologiskt.

OM jag hade tvingats fatta viktiga beslut igår hade de garanterat blivit sämre än om jag skulle fatta dem idag. Det torde vara detta som gör de galna galnare – och de lugna lugnare – eller rent av avtuppade. I framtiden lär viktiga yrken inte ens få jobba när det är så här:

https://youtu.be/C-OuT8BcDeo

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.