Jag frågade en läsare… och det blir en ny utbildning, då och då

tre apor

-Hur känns bloggen nu när det hettar till rejält? (Det är inte helt lätt att dra i de ämnen jag ofta gör.)


 

lbKlockren, som alltid. Hittar inte ett enda sakfel i dina texter, du prickar mitt i bullseye!👍🙂

Och ja, det hettar onekligen till för var dag som går.

Hade besök av några par som vi känner och jag slängde ut ett ”köttben” i syfte att stämma av. Herrejisses, hjärntvättade grand de luxe och fullkomligt omöjliga att resonera/samtala med. Vilket jag numera lärt mig att icke göra, jag lyssnar hellre av och låter de sköta sitt ”babblande i sina bubblor”.

Tack o lov har jag väldigt goda och balanserade nära vänner som jäklar i mig är med i matchen avseende utvecklingen i landet/världen. Vi samtalar med varandra.


Jag ska börja rota i säkerhetstänkandet, och läsaren tar upp kanske det viktigaste;
Vem som har access till en. Jag citerade nyss en FB-bekant och förr har de alltid fått se vad jag skriver, inte nu, stopp på det, också.

Här är en kanongenomgång i konsten att sabba sitt liv i nuläget, och vi minns vad Siwert påstod; materialister ser inte alls – inte än, på många år.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.