Jag fick tji, och några sjukhus på ön

Jag fick ur chauffören, när vi var och handlade, att läkarna trodde att han skulle dö, då han kom in på sjukhuset med ambulans, inte mer, och det här förstår inte vi.

Om man stöter på ett problem ska man genast kontakta den som kan lösa det, presidentens stab t.ex. Spricker det tar man PM:s stab, eller sin borgmästare, och chauffören har det nog rätt lätt att ta sig fram. Hans ena kusin är presidentens jurist.

Du får på inga villkor i världen förtala ett sjukhus, nationen, krogen, inför folk som inte kan lösa problemet och absolut inte sitta och klaga på FB.

Då gör du inte din plikt för du måste kontakta den som kan fixa det du sett är fel. Vill du inte själv vänder du dig till polisen eller till byhövdingen, så tar de tag i det.

Om inte visar du att du inte vill lösa problemet, du vill bara prata… skit, och du är samhällsfarlig, asocial och rätt hemsk, och i många länder kan du straffas om du struntar i att peka ut problem till rätt person.

Det var ett sådant fall i Kina i våras, en läkare som babblade om Covid på FB, han dog sen, och han åtalades om jag inte minns fel??? Han ska kontakta hälsoministerns kansli, och jag är rätt säker på att man säger i Kina att det var därför han dog, han insåg inte allvaret, då hade han larmat rätt personer.

Vi anser alltid att de inte får tala eftersom vi lider av en yttrandefrihetspsykos
Vi vill prata om problem, de vill lösa dem. Hittar man ett problem, jag har hittat fyra, så får man en ros, en middag, 15% rabatt på livstid, som jag t.ex. har på ett spa, för att jag hittade ett problem, och omsättningen dubblades då de löst det.

Med lite tur kan jag få veta om nått år att chauffören har löst ett problem… men inte nu, no way, om det nu var nått?

Bilden ovan är ifrån det tillfälle då borgmästaren lät bygga tre farthinder på min gata efter det att jag sagt att nu är det problem!!!
-Snart dör en unge här… studententer kör som blådårar…

Spread the love
Om Lena Holfve 10713 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.