Jag får nog utvidga mina tankar rent geografiskt

isiskops

aaaaajihad

Jag har nämnt att det är jihadister och inte ”muslimer” ni har uppe i Europa, i de fall de stökar, och undersöker vi kortleken, som anses gestalta planerna, återfinner vi jihadisterna i den.

De ser inte nämnvärt trevliga ut på bilden vilket är en orsak till att de inte släpps in alls här på Norra Cypern, och säkert skälet till att Saudi bygger en mur för att stänga dem ute.

Det torde också vara skälet till att bland annat Afghanistan vägrat ta tillbaka sina egna medborgare.

De är nog statslösa våldsverkare på rymmen
Finns ingen stat som vill släppa in massmördare mer än de i Europa. Kommer de hit grips de direkt, och det beror kanske på att här slipper man allt tjafs om islamofobi osv eftersom alla vet att muslimer är det sista de är samt att Norra Cypern är inte utsatt för attack vilket Europa är.

sis
Klicka

 

 

 

En av deras uppgifter är att få er att tro att de är ”muslimer”, och det ska sen polariseras mellan just muslimer och resten av världen, förra gången var det judarna, vilket jag tror beror på att de har ett helt suveränt banksystem och även ett rent familjeekonomiskt vettigt system som hotar planerna. (Jag lovar att jag ska skriva utförligt om det någon dag.)

 

Men det polariseras också mellan öst och väst intensivt och en medlem skrev:

ryssarna

Vi är nog alla medvetna om att Putin är megapoppis ute i världen, och mycket få ogillar honom utom vår press som tycks avsky karlen.

Idag träffade jag en ung kvinna ifrån Ryssland, och hon hade sin mamma med sig, och de tillhör en rätt ny typ av ryssar, utifrån min erfarenhet, och det är de som lämnat Ryssland ganska nyligen av politiska skäl. Många ryssar har tidigare vänt åter, eller bytts ut, mot denna grupp.

Medelhavets länder hade förr utlänningar, som slog sig ner för att kunna spela golf året runt, men idag flyr man olika system eller tar sig hit på grund av sjukdom som var mitt skäl.

Det den akademiskt skolade mamman hade att säga var att ”det är samma system”
– Vi får i och för sig resa numera men annars är det ingen större skillnad, samma mentalitet.

Jag sa inte mycket – eftersom jag kan mycket lite om Ryssland – men jag frågade en del t.ex. om det verkligen är ett homogent land.
– Nej, det finns egna landskap i staten, egna städer i staten, utbrytarbyar inom en stad och inom en by nya utbrytare.

Jag antar att det är som hos oss; en stor skillnad mellan en skåning, en gotlänning och en norrlänning och vi har våra 50-60 no-go-zoner och diverse getton å ena sidan och Solsidan, Djursholm och Särö å andra sidan.

 

Om vi nu nickar igenkännande då vi studerar jihadistkortet gör vi det inte lika lätt med nästa:
kommunisterJag för min del anser att det är solklart att man vill bygga en kommunism i botten, med en företagsfascism på toppen, och det är den slutsats jag drar då jag har satt mig in i Agenda 30.

Kan tyckas märkligt då kommunism är extremvänster och fascismen är extremhöger men de är egentligen samma sak, och det insåg jag då jag lyssnade på historikern och författaren Edward Griffin, se video nedan.

Man vill ha fram ett egendomslöst proletariat, som ska sakna privatliv, och sådant som lönedumpningar har man redan kört genrep på också i vårt land.

Jag har tidigare funderat på Kinas roll i det hela eftersom den delen av världen möjligen har enorma hämndmotiv sedan Opiumkrigen.

lb

 

Avfolkning av landsbygd till Agenda 21 städer testas redan i Kina. Globalisterna skall tvångsevakuera landsbygden. Metoderna för detta testas i Kina just nu. Kina har sedan flera år byggt helt nya ”spökstäder” — kompletta, obebodda Agenda 21 städer, till att stapla & packa omgivande landsbygdsbefolkning.

Det nämns upp till 300 miljoner landsortsbor som får uppleva hur kinesisk militär kommer till byn, och ger dem 30 minuter att packa det väsentligaste. Byn bränns ner, och jordbruken tas över av statligt sanktionerade jordbruksföretag. Befolkningen förlorar privat oberoende. Staten centraliserar livsmedelsproduktionen.
Läs mer

lb

Redan idag arbetar de på att anpassa oss till deras planerade framtid utan minsta privatliv eller ens individualitet, t.ex. med skolans likhetsaxiom. Folk skall bli som drönare i en myrstack, utan genuin sanning, moral, eller livsdröm, som inte kan kalla något för ”sitt” — inte sitt hem, sin make/maka, sina barn, eller ens sin person. ”De” bestämmer vad du skall vara och göra. Redan på ’70-talet hörde jag en pedagog säga: ”Hur vill vi att barnen skall vara? Vilka psykologiska och pedagogiska metoder skall vi använda för att barnen skall bli som vi har bestämt?” I framtiden sköts detta med nanoteknik i hjärnan, 5G och AI.


Vi kanske ska ta och globalisera oss lite här i bloggen också?
slavarJag brukar skriva att man måste titta på vad folk gör – eller inte gör – och inte gå på vad de säger.

Vi kanske ska sluta titta på var olika figurer bor och verkar, vilka språk de talar eller vilka nationer de kommer ifrån, och i stället titta på vad de gör?

Kortet talar om en internationell kommunistmaffia, som ämnar stjäla allt folk äger, inklusive deras privatliv, och förvandla oss alla till varor på marknaden.

pension
Klicka

Det har kommunisterna gjort i alla tider, och kommunism är inte till för att de fattiga ska få det bättre utan det är ett system där rika  – den ekonomiska eliten – stjäl precis allt varför folk blir fattigare än någonsin.

Nu-ska-ni-bli-fattiga-attacken pågår just nu mot pensionärerna inom hela EU, och Sverige har nu  Europas näst sämsta pensioner. 

Det säger mig att man ämnar göra den gruppen egendomslös först.

Därför att det inlärda åldersföraktet gör att den gruppen kan man råna utan att riskera att de yngre, som arbetar just nu, går ut i krig för den sakens skull.

Det är 30 år sedan man lärde folk att det bara är de som arbetar som har nån form av värde. Man kan inte träffa en enda svensk, inte en, utan att de frågar;
– Vad jobbar du med?

saljabarn
Klicka

 

Juri Lina
Jag träffade författaren Juri Lina och han är 100% tvärsäker på att gamla Sovjetstatens folk ligger bakom det mesta. Världsbyggarnas bedrägeri-frimurarnas dolda historia – Jüri Lina

En annan mycket klok svensk man, som jag brukade tala med i Indien, ansåg att upphovsmännen aldrig förlorade ww2 utan flyttade bara på sig till USA.

Kina har redan börjat…  och i USA har de legaliserat handel med barn… i Libyen säljs slavar rätt öppet… vilket tyder på just en internationell grupp.

Tidigare i år kom en skrämmande bok under rubriken ”The Masons” ut  i Italien, vilket är det enklaste sättet att avslöja hela den konspiration där vi befinner oss. Boken har chockat allmänheten på grund av att Grand Master själv gav ut en lista över personer som styr eller  som har styrt världen och offentligt avslöjat namnen på sina loger som kan vara röda av bara en enda sak – de arbetar alla tillsammans (och Putin ingår ) mot samma mål – skapandet av den nya världsordningen, medan kvasi-kamp ”stormakterna” egentligen bara är en lek för massorna. Läs mer

Bröd och skådespel åt folket
Polariseringen har känts länge som just teater och det existerar dessutom många som anser att Putin är död och utbytt mot en skådepelare, bland annat hans fru, se video nedan. Sätter man sig in i de kort jag har nämnt blir känslan av teater än starkare.

Målet är givetvis att få alla att bli osams med alla; söndra för att härska
Nu kom nyheten att Putin är oslagbar och det ökar på min känsla av att vi befinner oss på en stor teater där regissören är avlönad av vapenindustrin. Mer och mer och mer av skattemedel går till militärer, vapen och krig.

Om jag säljer bananer vill jag att du ska äta många bananer… Läser man Ulf Nilssons Sverige: Sluten anstalt ser man rätt tydligt att vapenindustrin har styrt stora delar av svensk politik länge.

Costs of War – The Watson Institute for International and Public Affairs

The True Cost of the Afghanistan War May Surprise You | Time

Why the West Cannot Stomach Russians
”In the eyes of the West, Russians are ‘traitors’. Instead of joining the looters, they have been standing by the ‘wretched of the world’, in the past, as well as now. They refused to sell their Motherland, and to enslave their own people.

Their government is doing all it can to make Russia self-sufficient, fully independent, prosperous, proud and free.” Läs mer

Vad kan man då göra?
Vägra debattera, vägra polarisera är en väg man kan gå och vara mycket, mycket öppen inför tvära kast och hårda regimer nu. Man måste också ha principer, moral och sätta gränser för sig själv i sin egen lilla värld.

Det skulle aldrig falla mig in att bli osams med någon på grund av något så lättflyende som åsikter. Jag spar avståndstagandet till rövare och de som behandlar oss som objekt när vi i verkligheten är subjekt.

Om 200 år vet människan i bästa fall vad som utspelade sig under 1900- 2000-talet..

https://www.youtube.com/watch?v=S52gHFv9ql8

https://www.youtube.com/watch?v=dON5D6Wkprw

 

https://www.youtube.com/watch?v=BKNehWLNiIQ

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.