Jag får alltid stora problem!

logoartikelfinansministern

De senaste sex åren har jag alltid varit i Indien över vintrarna, och jag har varit mycket på Cypern, och internationell press började jag läsa online för 25 år sedan då de gav sig upp på nätet.

Jag får alltid fundera på vad svenskarna vet och inte vet och jag kan inte kläcka ur mig vad som helst därför att avståndet mellan vad som sägs i Sverige och verkligheten är för ofta gigantisk vilket är ett skäl till att vi kallas för ”Hycklarnas land”.

Jag ska visa dig vad jag menar
finansministernFinansministern gick ut och sa att flyktingarna borde söka sig till andra länder, och jag bara gapar. Hur är det ens möjligt att hela den svenska pressen och regeringen inte känner till vad som pågår?!?

Hur kommer det sig att Sverige – ensamt? – inte hjälper dem hem?!? Låtsas att det är krig? Kallar andra nationers unga för ”ny-svenskar”! Bara det har retat upp många därför att det är ohyggligt fräckt.

Iraks och Syriens flyktingar får hjälp hem
ISIS är ute ur Syrien och Irak. De är besegrade.  BBC, CNN, RT har meddelat det liksom Reuthers men svensk press tiger och ”alla” uppför sig som om det fortfarande är krig i mellanöstern.

Jag hörde redan i somras på Cypern att Turkiet, som tagit tre miljoner flyktingar, började hjälpa folk hem. Om du klickar på bilderna kommer du till artiklarna:

Jag får alltid stora problem!Jag får alltid stora problem!Jag får alltid stora problem!Jag får alltid stora problem!Jag får alltid stora problem!Jag får alltid stora problem!</a srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.