Jag är rätt säker

 

De händelser, de ”åsikter” folk har, som är inhumana eller enbart ”konstiga”, är inget annat än drogsymtom.

F-bygget kräver att många super och knarkar, helt sonika, för att få fram en pöbel som kan tänka sig att hänga bögar i lyktstolpar, och det finns ett slags ”bevis” som vi inte har synat.

Om du besöker AA och NA:s lokaler, över hela världen, så kommer du att få se en skylt; ”Lev och låt leva”.

Det beror på att ett missbrukssymtom de är kända för är att lägga sig i, vilja kontrollera, hur andra lever, men själv är man helt oduglig på att just leva.

Ett annat symtom, förutom HA RÄTT, är projiceringar, och jag är också rätt övertygad om att nazist=narcissist går hand i hand.

kokainDe som bokstavligt talat vill slakta homosexuella torde vara smygbögar, se video 2, och första gången jag såg det var då jag var bunkerövervakare åt Nords mördare.

Narcissist+kokanist+nazist är en häxbrygd som heter duga, och det är andra gången nu…  Video 3 tar upp att knarkaren i Ukraina har varit ute och pläderat för att USA ska sända sina söner och döttrar till proxykriget.

Det har fått en och annan att gå i taket, men för övrigt verkar inte folk förstå att det rör sig om en narkoman, de har alltid skruvade hjärnor, och lejonparten i väst uppför sig som medberoende.

Summa summarum; väst är en drogkultur, och de krig vi har haft är som vilka barslagsmål som helst. Man pratar aldrig med varandra, alla fantiserar, och våld är det centrala.

Skälet till att jag inte ser ett spår av detta i TRNC beror på att det finns mkt lite knark, främst bland studenter utifrån, och lokalbefolkningen dricker inte alkohol.

medberoendeSlutstadiet för medberoende är självmord eller mord, anser jag, solo om det, men det tror jag själv enbart beror på att andra faktaförfattare i ämnet saknar min domstolserfarenhet.

Symptom medberoende

OM jag har rätt kan inget rädda väst, kontinenten måste nå ”rock bottom”, själv och sen resa sig därifrån.

Jag har lagt schemat längre ner, och satt en pil där jag tror att väst kollektivt befinner sig just nu. Räkna med 1-2 år per ”pinne” så hamnar vi runt 2030-32.

Listor

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.