Jag är inte främmande inför tanken att vi blir blåsta ändå

Skärmavbild    kl

Lockats in i en konflikt om bokhandlaren… Asiater har en väsentligt högre IQ i snitt än vi, högsta i världen, och det kan vara så att de vill skaffa sig en anledning att stänga av det brittiska imperiet, som vi tillhör, för att se till att vi hamnar 100 år efter, och ramlar ner på stenåldern och i djup fattigdom och förnedring, dvs pay back för Opiumkrigen, se video 2.

Vi anser att hämnd är förkastligt men asiater anser det motsatta, och de kan planera för åtta generationer hur lätt som helst för de tänker i allmänhet just så långt. En asiat glömmer aldrig en förnedring, brukar västförfattare skriva som synat dem ingående.

De vet ju hur vi tänker, och hur lätt man kan få igång yttrandefrihetsaktivister… Vi får aldrig veta det men jag har många gånger skrivit att den osynliga handen kan mycket väl sitta i Asien.

De har en egen gigantisk marknad, de är djupt inne i Afrikas, och vi är… 741,4 miljoner varav lejonparten är snart pensionärer.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_6INqNwFF20&t=6s

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Det finns väl en del historier i väst också som handlar om hämnd. Vi har Greven av Monte Christo och i mer modern tid Marvel-figuren The Punisher som tar gruvlig hämnd på gangstrarna som mördade hans familj. Även Shakespeare har väl varit inne på temat. I vårt fall handlar det förstås inte om flera generationer, utan om ogärningar som gjorts i närmre tid. Men ändå.

  2. Jodå, vi har hämnd, men inte i den omfattningen att jag ber min son säga till sin son att han ska säga till sin son att hämnas på familjen-staden-byn-NN för att min mormors mor blev illa åtgången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.