Ja, precis allt har vänt

pengar

Man blir alltid som de man föraktar, det är bara en fråga om tid. Jag vet inte om det ens finns en enda offentligt framträdande vänstermänniska, sen jag var i 20-årsåldern, som inte är mångmiljonärer idag; de hatade rika, de besuttna, borgarklassen…  Hatet uppstod givetvis via alkoholkonsumtion därav namnet; vinvänstern.

Samtliga lär få se sina förmögenheter bli till sand, och de själva blir av med sina hem, i den nya energin, om de drabbas av mer girighet, kommer inte att funka.

pengar
Klicka

Jag studerade en sån man på 90-talet, en avlägsen släkting och bilhandlare, som byggde upp en förmögenhet med hjälp av min energi, vi saknade kompanjonsavtal, så han gav inget tillbaks till mig, utan precis allt han ”vunnit” (på att använda min energi) gick till sprit, knark, prostituerade, och en av dem gjorde sig snabbt med ett levebrödsbarn, drog så snart pengarna blivit till sand, och sonen var född, och kunde sen hinka in underhåll, därav namnet; levebrödsbarn. Energimissbrukaren fick lämna sitt hem, bankerna tog det väl?

Jag tror inte att han än i denna dag förstår energisambanden. För mig blev det tydligt, därför att flödet riktades direkt mot mig, så i samma takt som han ruinerades ökade flödet in på min bankbok. Det blev väldigt tydligt den gången att pengarna ”flyttades”.

Sen byggde han upp sig igen, och var igång med ny sprit och nya prostituerade, så nu ska det bli intressant att få se om det blir en ny ”flytt”. pengarStorleken på den ”flytten” avgörs nog av hur mycket av min energi som nyttjats.

Har han en egen idag sker ingen ”flytt”
Om inte lär det bli en repris. Förstår vi det här förstår vi också varför en sån man ”döms” till att uteslutande träffa prostituerade, som han anställer och stoppar in på kontoret i den stora bilhallen, så de ska få en offentlig titel.

Man kan också säga att om du läser mina texter, får idéer av dem, förfinar dina egna planer via dem, och du inte betalade en medlemsavgift så kommer dessa dina planer att bli till sand.

Det är samma universiella lagar som gäller men eftersom du nu betalar en medlemsavgift ingår i den att du får ta. Det du skapar direkt pga min energi kommer att växa och bli orubbligt. Det är alltså i princip ren kärlek mot sina läsare att göra som jag gör; ha en medlemsavgift.

USA visar också vägen hur det går då man tar sig fram på västvis, via indianerna t.ex., och kallar det för ”min/ vår framgång”.

Det är inte konstigt, för amerikanarna är i botten strulpellar som drog från Europa, och nu kör de in i väggen, Europas utlokaliserade kriminal- och socialvård sprack.

Is United States the new Soviet Union?

Spread the love
Om Lena Holfve 9206 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.