Innan du skjuter huvudet av dig

svedalablöder e
[:sv]Illustratör: ateljelugnet.se[:]

lbDet finns en central Sol i vår galax. Våra planeter inklusive vår sol rör sig på en elliptisk bana kring den centrala solen. En elliptisk rörelse är mer än 25 000 jordiska år.

Fram till år 2012 har vi varit på väg bort från den centrala solen där år 2012 har varit en punkt längst bort. Nu är vi på väg till den centrala solen och så kommer det att förbli i mer än 12 250 år!

Skärmavbild    klDet är den centrala solen som ger energin åt vår sol och planeter. Elliptisk rörelse kring denna sol borgar för det som beskrivs som inandning och utandning.

Nu är vi i en process då vi ”andas” in energier från den centrala solen vilket förändrar människor på individnivå. Jan van Helsing har skrivit en boken – länk:  i svensk översättning skulle kunna ha titel: ”Innan du skjuter en kula genom ditt huvud läs denna bok först”.

Så vad handlar denna bok om?
Livskriser! Folk som slutar sina anställningar utan att veta varför och utan att ha något bättre. Folk som skiljer sig och slutar med sitt gamla liv. Folk som byter inriktningen i sitt liv till något mycket djupare o.s.v.

Dessa berättelser i boken har en sak gemensamt. De utspelar sig alltså kring år 2012.

Ingen kommer att undkomma de nya energierna
nDetta vet den dolda makten som drar i trådarna. Deras desperata försök att behålla makten tar sig mer och mer tragiska uttryck.

Deras enda redskap är rädsla, att göra människor rädda och förlöjliga allt som har med människans sinne, tankar och känslor att göra som är grundstenen i skapandet av det liv som utspelar sig framför våra ögon i nuet.

Strukturer kommer att falla isär just därför att människor inte klarar av att vara kvar i dessa strukturer för att de inte kommer att orka, de kommer inte att ha någon livskraft. Den som är autentisk med sitt inre, bara den kommer att klara av den nya tiden.

Makten vet detta och därför kämpar den på alla plan som förgiftning av vår miljö med chemtrails, GMO, läkemedel, rädsla, toppstyrning av människor, byggandet av murar, underhåll och underblåsande av konflikter m.m.

Tack för det läsarbidraget!
Det här är också vad alla energimänniskor är helt ense om. ”Den som är autentisk med sitt inre, bara den kommer att klara av den nya tiden.” – har jag personligen inget som helst emot. Få politiker, spelare och pokerface-människor lär klara sig.

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.