Ingrid Carlqvist och jag samtalar om bl.a. sexualiseringen

Skärmavbild  kl

Det var roligt att tala med Ingrid eftersom jag hörde direkt att hon kan sexbrottslingar rätt bra. I boken ”Mordet på Törnrosa” reder jag ut att det finns t.ex. tre helt olika typer av våldtäktsmän, och det är inte allmänt känt.

Mycket av det man lär sig i en domstol är inte allmänt känt, och ska inte vara, och det mål vi talar om visade mig att IC har snudd domstolsvana.

Vi kommer in på hur man känner igen en pedofil
Vad de gör, och inte gör.

Det finns ett femtontal kriterier för hur man känner igen utsatta barn också, och det kommer vi inte in på för det ska vara hemligt, som jag ser det. Man ska inte lära ev. brottslingar det.

Gemensamt för pedofiler är att de inte har haft normala uppväxtförhållanden
Skärmavbild  klDe har i princip alltid varit utsatta för fysiska eller psykiska övergrepp som barn, och de har vuxit upp till personer som är skräckfyllda inför andra vuxna, och de lever mycket isolerat.

Det är få som är pedofiler, man tror att de är färre än 1% av den vuxna befolkningen och av dem är det 90% män och 10% kvinnor, och de som härjat ger sig på många barn, och ofta hundratals, och de dras alltid som magneter till miljöer där barn finns, och helst som nån form av barn-ungdomsledare. I Sverige är de som dömts i princip alltid pursvenskar.

Ska man ens bemöta oseriöst trams?
Intervjun föranleddes av att ett självutnämnt ”team”, runt en ständigt vårdnadstvistande moder, har påstått bombastiskt att Carlqvist har ”förlorat sin journalistiska heder”. Jag själv är polisanmäld för förtal av ett fingerat namn, och skälet är att vi båda säger emot. Polisen lär väl lägga ner det hela, eftersom man inte kan förtala ett fingerat förnamn, som inte går att identifiera, men det ger mig en unik insyn i hur ”teamet” jobbar.

I det domstolsärende vi samtalar om förekommer en hel hord polisanmälningar
Säger man emot dem, och varför såväl Ingrid Carlqvist som jag säger emot går vi igenom i intervjun, så drar de igång. Det påstås t.ex online nu: ”Eftersom Lena Holfve själv har tjänat pengar på 15 HVB-barn kan man ju undra vilket nätverk hon tillhör …. Där brukar man träna att begå karaktärsmord.

Det är också exakt vad de har satt i system 
En hel drös utredningar inom soss och polisen, domar som inte hållit med detta team, blir till att utredarna – som också anmälts i flera fall – ingår i ett pedofilnätverk och är korrumperade, och vips antyder man att även jag ingår i skumma nätverk. Jag bor inte ens i landet.

lena holfveDet kan inte bli mycket tramsigare
HVB-barn fanns inte ens för 40 år sen då jag hade fosterbarn. En rolig tid i mitt liv, och som blev boken ”Älska lagom” – utgiven 1984 – och som slog ner som en atombomb eftersom jag ifrågasatte fosterbarnshanteringen.

Jag hade då arbetat med frågan mellan 1973-1983, och jag hade dåtidens barnskötarlön. Boken drev fram en  hel drös viktiga författningsändringar.holfve

Punkt efter punkt är fantasier;
Lena Holfve skryter med att hon varit nämndekvinna i ca. 1 000 rättegångar, men förtiger att det varit för Vänsterpartiet/Kommunisterna.

Det skrevs frekvent i tidningarna så det är inget som har förtigits alls. VP, M och Stockholmspartiet handplockade folk de ville skulle sitta i rätten vilket är smart om man kan få t.ex. revisorer att sitta på eko-brott.

Så, så lätt blir jag då en som döljer
Så lätt ingår jag (nog) i ett skumt nätverk, och det är precis så de jobbar då de kör ett helt sinnessjukt drev mot en pappa som har tilldömts ensam vårdnad i flera domstolar och instanser –  mot ”teamets” vilja.

Teamet anser…
De är rasande över att modern – och de själva och deras ”expert” –  inte blir tagna på allvar nånstans. Teamet bevisar, tvärtemot vad de tror själva och hela tiden, att pappan inte är pedofil /ingår i ett pedofilnätverk som de hävdar, och de bevisar om och om igen att modern bryter mot vad som får och inte får ingå i umgängesrätten, och vi klargör hur i intervjun.

Inte seriösa nånstans 
Skärmavbild  klTeamet består bl.a. av en som utomlands presenterat sig som ”advokat i Stockholm”, men som inte är en svensk jurist, än mindre en svensk advokat, och två före detta poliser.

Samtliga team-medlemmar utnyttjar ett barn helt hänsynslöst för att få debattera, och en av dem vräker också ut inspelat material och via sin hemsida – som jag strax ska analysera.

Under 15 timmar hade endast 109 lockats av t.ex. ordet penis
Mamman hade kunnat stoppa tilltaget, och borde ha gjort det för att skydda sitt barn som utnyttjas av en vuxen man som vill debattera könsorgan. Men också för sin egen skull för det som främst bevisas dagligen är att modern bryter mot alla regler som styr umgängesrätten.

Umgängesrätten hänger helt säkert på en skör tråd
Tilltaget är ett mycket bra exempel på att de är gränslösa, helt saknar omdöme, och att målet är korrekt avdömt dvs. modern ska inte ha vårdnadsansvar utan enbart rätt att umgås. En rätt som missbrukas å det grövsta varför jag gissar att hon blir av med den också – om inte mirakler sker.

Barn är till hälften sin far och mor, även om det är en egen individ, och det teamet säger dygnet runt är; ”Halva du är vidrig!”

För att få stopp på den barnmisshandeln blev modern av med vårdnaden, och får numera inte vårda alls, hon får bara umgås. Gå på bio! Ha kul i en park! Simma ihop!

Utomlands uppges det vara ”Sveriges mest populära alternativmedia”
Skärmavbild  klSiten är rätt svag och var i dalande. Trafiken ökar väl då man använder ord som ”penis” och den är rankad som 3345:e i Sverige, och trafiken var ibland nere på snudd noll.

Jag har idag en liten studiegrupp i min domän, jag vill inte ha en megastor blogg längre, men min gamla blogg var rankad som nummer 1 251 i Sverige. Den hade 181 800 unika besökare i månaden, över miljonen sidor lästa per månad, när jag stängde den år 2015.

Inte ens den var ”Sveriges populäraste”
Och barns kön råutnyttjdes aldrig för att bygga trafik.

rs

De hittar på, projicerar, överdriver, förvränger, vänder på sanningar och manipulerar
Sen torgförs det hela som ”sanningen” och det arbetssättet har ett namn inom rättsväsendet nämligen ordet rättshaveri. Eller som jag har skrivit förr; Vi drunknar i polisanmälningar.

Ingrid Carlqvist tog upp frågan om inte hela alternativmedia skadas av just detta ”teams” snudd medberoende härjningar?

Det visar sig; tiden är den bästa domaren
Man polisanmäler t.ex. mig för förtal, av en som inte går att identifiera så det finns alltså inget förtal i VERKLIGHETEN, och sen förtalar man mig, (pappan, socialsekreterare, åklagare, rådmän) i VERKLIGHETEN, och får siter som ”Bakom kulisserna” att hjälpa till att namnge, och förtala t.ex. mig… för de framför ju ”bara” en nyhet nämligen att jag är polisanmäld för förtal…

Jag förstår IC:s oro för hela alternativmedias trovärdighet
Det avgörs nog av allmänheten om den upptäcker att när de anklagar andra talar de i 9 fall av 10 om sig själva. Samma gäng är givetvis väldigt upprörda över att yttrandefriheten är hotad men polisanmäler folk som har fel åsikter, i ett.

De lever för att i deras värld utnyttjas ett barn av fadern
En av teamets ”experter” skrev ett intyg – anklagelser sändes ut till minst 18 individer som känner pappan – om att fadern ska ha begått 365 sexuella övergrepp och 100 misshandlar.

Skärmavbild  klDet är i princip en världssensation att en pedofil skulle känna hela 18 vuxna individer med tanke på att de lever isolerat, och skyr vuxna. (Pappan ingår också i två stora fritidsorganisationer med uteslutande vuxna medlemmar. Han har också initierat välgörenhet riktad mot vuxna.)

Men så är det ofta i ärendet att de gör saker som i slutändan indikerar att fadern inte är pedofil. Polisen behöver inte ens utreda om den anklagade har sunda relationer och vänner – de serveras på silverfat via brevavsändaren – eftersom 18 individer hörde av sig angående att de fått vidrigheter i brevlådan.

Jag tror att det är totalt sju utredningar gjorda
Ingen går på detta och då är man med automatik pedofil själv. Det som har hänt i mitt tycke, i just detta ärende, är att tingsrätten har varit väldigt mjäkiga, och varför belyser vi i intervjun.

Åklagarna är minst lika mesiga
Konsekvensen för modern som kidnappade och isolerade ett barn i fem månader, som hon inte får vårda alls, är fram till idag jämförbar med den som blivit om hon hade snott en dyrare cykel. Hon satt förvisso häktad men jag hade velat se ett åtal för människorov där minimistraffet är fyra år. Juridiskt sett är hon inte förälder längre eftersom hon inte har någon vårdnad.

Ett försök att göra något vettigt av tragiken
Skärmavbild  klDet viktigaste vi berör är det faktum att barn inte får någon allmän kärlek i Sverige idag, och det ser jag direkt då jag är uppe.

Ett turkcypriotiskt barn får uppmärksamhet i ett, och i Sverige skulle en servitör aldrig i livet våga ens tilltala ett barn med närhet. Jag känner ingen vuxen man som vågar umgås med barn, knappt med kvinnor, solo idag.

Det är en katastrof, vars konsekvenser lär bli enorma i många, många generationer framöver. och bakom denna förgiftning står sådana här också helt obalanserade ”team”:

https://www.youtube.com/watch?v=Mj5R0FazhRM

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

5 kommentarer

 1. Det som sker i det yttre är en spegel av ett inre tillstånd. Människor utstrålar något och sedan när andra speglar den utstrålade energin i form av handling blir de anklagade.

  Det värsta av allt är när man klistrar etiketter på andra och benämner de med diverse etiketterade glåpord. ”Klistra på mig en etikett och du har tagit min värdighet ifrån mig”

  P.g.a. detta har jag slutat att läsa vissa ”alternativa sidor” för att jag är trött på att man ständigt etiketterar de man anser vara förövare eller om man inte förstår den andras ståndpunkt så kallar man den andra för en nyttig idiot m.m.. Här menar jag ”förövare” i form av politiker, företagare, stora företag, myndigheter, kommentarer m.m., m.m.

  Att beskriva händelser helst med hjälp av synvinkel som tar energierna också med in i bilden är OK och nödvändigt, liksom att reflektera över tillvaron.

  Att sätta en massa glåpord på andra är inte OK vilket förekommer på vissa hemsidor och därmed blir ambition om att belysa sanningen med ljus och kärlek inte trovärdig åtminstone från min synvinkel. – Här vill jag förtydliga att jag menar fler hemsidor så att man inte sätter detta i sammanhang med någon bestämd hemsida eller person! På vissa andra alternativ media sidor kan man knappt läsa en vettig artikel, men bara oförrätter sida upp och sida ner, bara negativa nyheter…

  Därmed vill jag inte säga att någon av oss är så pass fullkomlig att man inte råkar göra en övertramp i en viss ”dålig” stund. Med övertramp menar jag att man råkar döma någon.

  Att konkret diskutera domen från olika synvinklar måste väl ändå vara OK. Inget kan vara så heligt att det inte tål att diskuteras i sådana termer att man på ett förutsättningslöst sätt tittar på fallet och uttalar och säger slutsatser som är helt annorlunda än andra inblandade har.

  Mitt utgångsläge är att vi speglar åt varandra den utstrålning som kommer ur det undermedvetna och som de flesta människor inte är medvetna om. Att då anklaga varandra genom att förminska och förnedra de som inte passar in är ett kardinalt misstag.

  Vissa av De som läser min kommentar kommer att förstå den fullt ut, andra kommer inte att förstå vad jag skriver om, men det spelar ingen roll.

  Och slutligen en av den värsta fienden till människa är prestige. Prestige bygger man upp genom att man ägnar sig åt något och bygger sig ett namn på det. Man identifierar sig alltså med den uppbyggda självbilden både hos sig själv och den bild man har av hur andra uppfattar ens egen person. Denna självbild är oftast byggd av olika engagemang i samhälle ofta är detta uppbyggd av mindre händelser på en tidsaxel där det förflutna bygger upp självbilden.
  I det läget blir argumentation: Jag är ….., Hur kan du säga så jag vet för att JAG ÄR…. Jag har erfarenheter så hur kan du säga så, påstå det…. m.m. M.a.o. en självbild byggd på yttre händelser i livet och inte på den innersta djupa kännedom och sanning.
  Det där JAG ÄR tar man knappast med sig till en andra sida ☺

 2. Vad kul. Då har jag något att se fram emot imorgon kväll också. Brukade ibland länka till bloggposter som jag tyckte var intressanta men slutade när du stängde bloggarna. Orkarinte med Källa på det-gänget.

 3. Bakom Kulisserna ”Med ocensurerade nyheter”. Detta har varit sanning hittills för mig – jag trodde på det.

  Men…
  Då skulle det vara nödvändigt för att leva upp till ovanstående påstående att Lena Holfves artikel är kvar med länk och är besvarat med Henning Wittes artikel.

  Nu förefaller mig det så som på MSM. Man tillåter inte till alternativa åsikter att publiceras men bara den motsatta åsikten är publicerad.

  Jag vill förtydliga att jag lyssnade på Henning Wittes videor som har med detta fall att göra och med lika intresse lyssnade jag på Ingrid Carlqvist och Lena Holfves video om fallet. All information från olika infallsvinklar är lika intressant för mig att lyssna på. Det som skulle kunna vara till nackdel för den sida som försvarar mamman är bakgrunden hos Conny med diverse domar men man kan hoppas att Conny har utvecklat sig och att det förflutna är historia.

  Slutligen vill jag tacka Lena och Ingrid för en intressant video (ovan) som behandlar pedofilfrossan.

 4. Bakom kulisserna skrev; *) ”Har tagit bort artikeln. Red.anm.” så det stämmer nog att de tog bort min, och la in en med verkligt förtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.