Ingen samhällsutveckling händer av en slump…

illuminati card celebrity spokesman e

lbIngen samhällsutveckling händer av en slump. Detta är intressanta grejer vill jag lova. 2 timmar av svett-drypande information som kommer att utmana din världsbild levererat av Ole Dammegard. (Se video nedan.)

Kortet ovan föreställer ett av NWO:s spelkort ur den kortlek som anses vara deras handlingsplan. Ole Dammegard går bland annat igenom hur Beatles blev berömda och hur musikindustrin har använts. Inte minst för att få unga att börja med droger. Dammegard säger en hel del tänkvärda saker t.ex. att skälet till att ”eliten” är mäktig beror på att för många spelar med.

En ny marknad och en alk- drogkultur skulle skapas
I en video längre ner ger Bob Dyland uttryck för att han vet att han bobhar använts. Den unge Dyland har givetvis inte en susning eller ens möjlighet att förstå det. Man kan inte lasta dessa 60-talsungdomar för att de lät sig manipuleras, och på den tiden var det subtilt.

De har med stor sannolikhet dessutom haft agenter runt sig som plogat vägen, och sett till att de t.ex. säger rätt saker, såg till att de inte greps. En sak de skulle lära ut var att det går utmärkt att supa och knarka helt utan konsekvenser.

Det är hedervärt att Dyland meddelar det han gör
Jag själv skulle bli helt skogstokig om jag kom på i 60-årsåldern att jag hade använts, och att jag själv trott att ”nu ska jag åka och spela i Liverpool!” När sanningen kanske var att agenterna runt mig hade bestämt att jag ska spela, och allt ljus ska riktas på mig, för att det knarkas för lite där och arbetarna står för mycket på benen. Idag skulle jag nog råda Dyland att hålla truten därför att de som har öppnat munnen senare har ofta dött.

Men han är inte ensam om att ha blivit blåst 
För många tror t.ex. på att det krigas i Afghanistan ”för att flickor ska få gå i skolan…”  Record-high opium production in Afghanistan creates multiple …  / How the heroin trade explains the US-UK failure in Afghanistan | News …

Allt fler européer super ihjäl sig – Sydsvenskan  / Fler kvinnor dricker ihjäl sig | SvD / Kokain har fått medelklassen att börja knarka   /  Kokain : drogen som fick medelklassen att börja knarka 

Vill du ha kontroll över en människa ska du se till att hon är full, så är det bara, och det var ett skäl till att jag skrev ”Botten upp”.

Numera är det minsann inga subtila arbetsprojekt
Jag har, givetvis inte, nånsin varit med om en valrörelse där man kämpar så svetten lackar för att få folk att sluta rösta på ens parti.  Om nu Dylands uppgift var att supa ner arbetarklassen så är vi nu framme vid att alla arbetarpartier ska slaktas. Det ingår då man bygger en ekonomisk fascism därför att du kan inte dumpa lönerna längre fram annars.

Man tror inte sina ögon…  även om det är snudd underhållande…

Snart går väl Löfven ut och säger att det blir 101% skatt om vi vinner valet!

sossarna
Klicka

 

Miljöpartiet ljuger vidare om ”sitt” bensintjafs

mp
Klicka

Veckans ”värsta” försök att få gamla sossar att sluta rösta på s
Intressant… polisanmäl alla som inte tycker som du! Deras målsättning är helt säkert att hamna under 4%. Vi får se om de lyckas. Idag såg jag en mycket, mycket gammal sosse skriva;  ”Jag funderar på att proteströsta mot Socialdemokraterna för det är ett ruttet parti men jag vill inte rösta på sd.”

”Alternativ för Sverige” är det tredje populäraste partiet på Facebook.  13% kan tänka sig att rösta på dem  och de kan bli skrällen och Sverige får sin starke ledare som bryter deadlock.

sossarna
Klicka

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

  1. George Harrison var den tystlåtne men smartaste i Beatles. När han gjorde albumet All Things Must Pass strax efter att Beatles gav upp märktes det på texterna att han hade kommit ut ur dimman, och städade ut mycket gammalt byk i sitt liv. Han jobbade senare ihop med Bob Dylan. Harrison avled i hjärntumör 58 år gammal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.