Inga reaktioner alls

Jag har läst på nätet vilka reaktioner man brukar få som rökare, om man inte tillför kroppen nikotin, och jag har inget av dem. Det känns som om tiden går lite långsammare, det är allt. Jag känner absolut ingenting.

Jag vaknade på morgonen den 12 mars i princip nikotinfri, dvs jag måste ha varit det, och jag som hade gått över på Heets ville inte ha mer, och på den vägen är det.  Jag har passerat 72 timmar, och då varnas det för en kris, inte sett till nån.

Det sägs bland energifolk att människor födda i fiskens tecken byter liv flera gånger under ett liv. Gamla liv vi levt återvänder för karmarening.

Efter denna skumma upplevelse med rökningen är jag i vart fall beredd att lyssna. Jag har varit med om en hel del skumma saker, som vi kan kalla för ”andliga upplevelser”, men det här slår nog alla rekord. Jag hade inte ens planerat att sluta med mina Heets.

Vi ska ha koll på om fler vanor försvinner på en sekund eller om nya tillkommer snabbt.

Spellistan energifolket

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9226 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.