Indisk press läser inte heller av Putin korrekt

Hans första uttalande minns jag;
-Attackeras vi med en ärtbössa så svarar vi med kärnvapen.

Kan han selektera kärnvapen offer? Han är nog främst ute efter att markera att de bombar Vita huset, Pentagon samt London dvs. ingen ska våga attackera dem därför att arkitekterna ryker, först. ”Alla” tolkar det han säger som om han vill döda hela klotet. Han vill meddela att de tänker inte bjuda västs nassar på markstrider så de får förfina rasen krigsvägen.

I video 2 meddelas att det hela blir en ”lång process” dvs. de övergår från en intervention av Ukraina till att utrota nazismen i hela väst. Det som uppgavs häromdagen att ryssarna tänker rädda världen från de som vill ha just kärnvapenkrig.

Man måste kunna ryssarnas och ww2:s historia hyfsat för att förstå vad det är han säger. Om ryssarna inte gör det lär hela väst bli ett nazi-fång-läger, och jag vill påminna om att hungriga människor äter råttor samt inte sällan varandra. Man skapar nu medvetet livsmedelsbrist i hela väst, det är övertydligt så.

Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.