Indikationen är rätt stark att det rör sig om nån agent

n e

Skärmavbild    klIgår utredde jag en film, som jag klassar som rent agentnonsens, och det finns två saker till som tyder på det.

Filmen är välgjord och mycket påkostad 
Jag hör i vart fall att speakerljudet är producerat i en studio, och vilken Jonny Svensson har råd med det? Studiotid är inte gratis.

Utförandet tyder på att det ligger resurser bakom, och vi vet redan att man lägger ner hur mycket pengar som helst för att skrämma oss.

Den andra röda flaggan är att kommentarfältet är tillbommat
En aktivist, som vill väl, borde ha det öppet så att alla kan få skriva hur tacksamma de är för hans arbete. Men man kan inte ha det öppet eftersom det finns risk att någon kollar videons fakta, och då spricker den ganska direkt.

Just ”Jonny Svensson” har vilselett rätt många under sin karriär

Skärmavbild    kl

Det går inte heller att mejla ”Jonny Svensson”, och då är väl domen färdig för leverans; Det här är ett slags olaga hot, syftet är att skrämma skiten av folk.

Helst ska 1.372 722 svenskar, som totalt sett besökt ”Jonnys” kanal ha frossa nu, äta antidepp och vara övertygade om att nu ska vi grillas, och nu ska vi dö allihop..

Det verkliga dödshotet ser ut så här
Jag skrev igår om ett uppror på FB runt elefanter och det är ännu värre idag. Svensson har inte med de indiska böndernas elefantuppfödningar att göra ens, men nu är det en het debatt som främst går ut på att min väninna, som sitter där nere i Indien och som jag misstänker har en hjärntumör, ska blockeras, skällas ut, etc.

Hon har fel åsikter om elefanter
Skärmavbild    klDe har aldrig varit där, aldrig sett en elefant i just Kerala, men bananas går de, och det beror väl delvis på att svensken är hårt psykiskt pressad eftersom många tror att vi ska grillas och dö allihop.

Det andra skälet till att de står på som de gör beror på att svensken är helt i avsaknad av fostran, och är en rätt vidrig individ i skarpt läge.

Om jag beger mig ut på FB och skriver endast en rad om att jag tror att allt snack om HARP är bluff lär jag snabbt dras i gyttjan, tror jag som vill ha en låst domän, och då stirrar vi rakt in i ett verkligt stort problem;

Vilken nation vill ha svensken, eller ens hjälpa den dryge svensken, den dag solar minimumkonsekvensen leder till att vi bör flytta på oss. och om vi hamnar i det läget?

Jag sitter just nu i realtid och studerar hur turkcyprioterna gör sig av med möjligen 100 000 britter… varav 90% anses vara aktiva alkoholister.

Vilken annan kultur ska ta sig an västfolk som inte tycker att det är en stor grej att ljuga?
Som efter två järn börjar gapa och skrika på servitörer, och som knäpper med fingrarna mot dem? DET är ett rejält problem, ett verkligt problem, och det tror jag kommer att visa sig mycket tydligt inom 20 år. Eller, som jag sagt i tio år, de kommer att isolera oss om inte vi skärper oss helst igår.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.