Imperialist- och energiroade

usa

Den gode Siwert har kliat sig i huvudet och räknat:
Det är förvirrade tider just som Väst ska till att dö.
För naturligtvis har den ertappade revolutionäre prinsen helt rätt i att Tyskland är illegitimt och skadat av USA:s kapitalistiska imperialism. Samtidigt är mixen med antisemitism/rasism bara för sorglig.

Jag hörde häromdagen åsikten att det är utmärkande för Harmageddons ankomst att INGEN längre vet vad som är rätt och fel. Satan är frisläppt att nu två av tre svenskar är positiva till USA:s tvångsannektering av Sverige och Finland till sitt onda världshärskarplan. INGEN FÖRSTÅR LÄNGRE VAD SOM HÄNDER I VÄST. Vad man än tycker om Putin är det inte svårt att se varför han givit upp Väst som en katastrof.
Läs mer, om bland annat energierna runt USA:s alla statskupper


Imperialism är en strävan hos vissa stater eller nationer att bilda imperier som omfattar områden av främmande folkslag och nationer. Termen började användas i slutet av 1800-talet om främst europeiska nationers strävan att bygga upp koloniala imperier.Wikipedia


Jag tror att det i nuläget är viktigt att förstå att CIA och USA:s mål är att invadera Ryssland och Kina, också. Då har man hybris… Det är därför Putin säger; Vi slåss för våra liv!

Ännu viktigare är det att förstå att USA är det brittiska imperiets torped. Det är därför Putin talat om att bomba London. Han talar alltså inte om att bomba Bill Gates, t.ex.

Svensken vet mycket lite om det brittiska imperiet därför att det styrs av; ”Verka utan att synas.” ”Alla” som inte har gillat kupperna genom åren, se bild högst upp, har i alla tider talat om USA, som enbart är ett experiment man nu lägger ner. När Imperiet går blir det alltid en mess.

Jag har läst en hel del Siwert-texter ikväll, och såg att han räknar med att var och varannan svensk kommer att bli sinnessjuk.

Nu är min gamla handledare psykoanalytikern Monica von Sydow död men jag hade bra gärna velat fråga henne. Jag vet att hon ofta talade om den dysfunktionella familjen, där du aldrig kan eller får säga vad du ser, och att det förbudet skapar psykiska sjukdomar. Avståndet mellan svenskens självbild, och verkligheten, är också extremt långt.

Verkligheten är ostridig; Imperiet startades av en sjörövare, och man har inte gjort annat än att massmörda och plundra sen dess.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Jag ser klart och tydligt att västkulturen är på väg att falla, det ser jag på att västvärlden är helt desperat och beter sig totalt i ett förvirrat tillstånd som nu vräker in vapen i Ukraina, alltfler barn och ungdomar vet inte ens vilket kön de har, den usla moralen har spridit sig så enormt att västmänniskan vet inte längre vad som är rätt eller fel, alltfler ungdomar i väst går ner sig med droger, alltfler blir psykiskt sjuka, trots detta anser sig väst moraliskt överlägsna. Detta är tydliga tecken på totalt förfall i väst. Väst kommer att falla och öst kommer att resa sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.