Ideologierna dör, Agenda 30 och Kina

Skärmavbild    kl

Jag har läst samma papper som denna författare, och jag nickar instämmande, MEN vi lever också i en tid där ideologierna kommer att dö och vi går mot realpolitik. Agenda 30 är ett färdigutbyggt fascistsamhälle eller som jag ibland kallat bygget för; en kommunism i botten med en fascism på toppen.

Det tycker folk är konstigt för de ser kommunismen som vänster, och fascismen som höger, men jag menar att fascismen är en socialism på steroider.

Det finns nog inget mer kapitalistiskt land än det kommunistiska Kina, och där är ett människoliv inte värt något alls. De har så många… Vill vi se in i framtiden ska vi studera Kina därför att de lär ta över, och vi ska studera Kina nästa vecka.

 

David Icke tar upp i video två att ideologier är ett fängelse, och varför
Video tre tar upp varför de kommer att dö, och den fjärde är författaren Griffin som reder ut, och den sista är en bra beskrivning av tjafset.

Folk kan bli väldigt provocerade då jag kallar mig för opolitisk, och en skrev att ”jag har aldrig stött på en så politisk opolitisk person i hela mitt liv”. Det ligger nått i det! Jag är samhällsintresserad, men inte invallad nånstans, och jag röstar inte, och det hänger samman med att jag anser att en författare alltid måste stå helt fri. Då jag arbetade som yrkesförfattare vågade jag inte ens vara med i Konsum. När jag slutade hade jag såväl ICA- som Coopkort.

Du kan inte rulla ett samhälle efter ideologier utan att det samtidigt är en pratkultur, och det hela blir dysfunktionellt, men vi ska nog betänka att DEADLOCK – handlingsförlamningen – kräver ett pratsamhälle som fokuserar på  ideologier dvs det ingår i fascistbygget.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YeEOnjFKea0

När ”alla” förstår att vänster och höger är uppfunnet av samma gäng, för att vi ska bråka med varandra, bör de tvärdö.

Författare Griffin, som är historiker i botten, reder ut

https://www.youtube.com/watch?v=FTwT0El3vPY&t=24s

Debatt…

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Vänster och höger ska tydligen ha uppstått under franska revolutionens dagar. Det fanns bara rcå partier och det ena satt på vänstra sidan i parlamentet och det andra på den högra. Minns inte vad partierna hette men dom lär vara minst lika irrevelanta som våra samtida hattar och mössor är idag. Djupare än så är det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.