Idag ska vi syssla med lite hopp!

fm

Innan jag börjar jobba, men först alltså; dårhuset! En läsare tackade mig igår ”för en fantastisk blogg” och han hade insett att han måste lämna landet, och ville ställa några frågor. Vem man än talar med, som inte bara tittar på Rapport, uppger att nu är det ett dårhus!

lbEn annan läsare: Egentligen känns Sverige mer som en sluten avdelning på ett långt mycket större Dårhus (hela planeten). Du är lyckligt lottad som sitter på en av de öppna avdelningarna. Tidigare har jag sett på världen som en fängelseplanet men frågan är om inte ett dårhus som liknelse kommer sanningen närmare. Dom kommande censur-lagarna ser jag som en form av lobotomering. Om det är närmast outhärdligt nu, hur kommer det då inte vara om ett år?

Nu ska vi studera ”rynkiga” kvinnor
Du ser en dam  ovan, som du förmodligen känner igen, men bry dig inte riktigt om vad hon har för jobb, i vart fall inte än, utan studera hennes panna först, och sen hela ansiktet.

Du ser djupa veck, två jack mellan ögonen, streck under dem och hårda streck runt näsan, och det säger mig med 100% säkerhet att denna kvinna är mycket, mycket förgiftad och det ska jag bevisa för dig snart.

beritSom den svensk du är har du fått lära dig att rynkor får man som äldre liksom grått hår varför vi först ska studera Berit, och fotot föreställer en och samma kvinna före och efter avgiftning.

Hon har också två djupa hack mellan ögonen, djupa streck i pannan, grått hår på den ena bilden och på den andra har hon återfått sin naturliga hårfärg, ser 20 år yngre ut, och alla streck börjar ge med sig. ”Berit Sellgren är på rätt väg” är en artikel om henne, och hon har skrivit texten själv.

Via den asiatiska metoden ”facereading” kan man säga att båda har / hade en förgiftad lever, hacken mellan ögonen, och det är inte konstigt för den är ett stort reningsorgan, som alltså inte har orkat med. Båda har djupa streck vid mungiporna, som börjat ge med sig på Berit, och det står för att lungorna är överbelastade.

facereading

Nedan har du två filmer du ska sätta i dig om du är intresserad
Den första är en läkare som går igenom en kunglighets ansikte och som leder dig igenom hur man ser att den kvinnan är svårt tungmetallsförgiftad. Vi inom UMS sysslar med detta dagligen, och det är därför medlemmarna tar före och efterfoton.

Om du skulle tala med någon av dem kommer lejonparten, som nu är avgiftade, att säga att ”man blir galen av förgiftningen” och i symtomlistorna hittar vi sånt som ångest, oro, panikattacker, konstiga tankar, man kan till och med höra röster.

knulla
Klicka

OM du nu tänker dig att 1,7 miljoner svenskar, minst, är lika häftigt förgiftade som kvinnan högst upp är, och OM du nu tänker dig att de ska fatta beslut, ta fram förslag, leda samhället så vad hittar vi väl då?

Ett dårhus!
Om jag nu alltid ligger mellan fem till trettio år före de flesta kan vi också dra slutsatsen att det jag nu visar dig är allmänt känt senast om 30 år och speciellt om jag nu jobbar från 8.00 idag, som jag har bestämt och skriver om bland annat sånt här i bokform.

Nästa film heter ”brain on fire” – hjärna i brand
Via den kan du få en inblick i hur mycket dårhus det blir … och du kan, när du har lärt dig detta, gå ut i samhället och räkna hur många du ser som är svårt förgiftade. När jag var uppe sist var det ungefär varannan som jag såg på flyg, tåg, bussar, gator, torg och inne på ett hotell i Boden.

Jag talade med en förgiftad som inte kunde tänka alls
Hon blev enbart arg och trodde att jag var ”ute efter” att påpeka att hon är rynkig = gammal, och det var inte så poppis eftersom kvinnan inte ens är 40 än. När du sett filmen ”Brain on fire” förstår du ilskan, varför hon inte lyssnade och hur hon ”tänkte” och de kan mellan varven inte tänka alls. Den kvinnan hade nästan lika tydliga streck i pannan som ladyn högst upp och vad jag kunde se är det tungmetaller. Jag vet inte om kvinnan högst upp har inplantat men det hade den som blev arg, och de läcker tungmetaller.

Jag ger dem alla som är svårt förgiftade max tio år kvar att leva
barnäktendkapPå slutet kommer många av dem att vara grönsak på långvården, om inte denna asiatiska kunskap tränger in i väst, och innan de hamnar där har de bland annat ”konstiga tankar”, som är ett symtom. Den som blev arg på mig hade det verkligen och fick för sig att jag var ute efter att ungefär skada henne, och i verkligheten var det precis tvärtom.

Men de kan inte läsa av det vi kallar för ”verkligheten”, och många tungmetallsförgiftade kan också ösa i sig sprit, gör inte hjärnan klarare direkt, och det beror på att alkohol löser upp tungmetaller så deras kroppar vill ha alkohol. Jag har skrivit en artikel om hur de förändras efter en avgiftning.

annaMan ser på bilderna i den artikeln att alla har blivit ”tjugo år yngre”, och det beror på att dessa rynkor, fåror och streck försvinner.

Det handlar alltså inte ens om ålder
Rynkorna är kroppens sätt att signalera vilka organ som står på för att klara sitt jobb att de snart säckar ihop, för gott. Före- och efterbilderna förklarar också varför människor rusar till UMS för att ta sig ur sin ”psykiska ohälsa” som de får lära sig att de skulle ha.

Om vi då går fem, tio, femton, trettio år framåt och precis ”alla” har lärt sig detta, och hela väst har slutat med sitt eviga ”psykisk ohälsa”, och ”alla” avgiftas, det är inte så svårt om man kan avgiftning, ser vi en helt annan värld öppna sig. The brain on fire har fått hjälp.

Som mina bloggläsare redan har räknat ut har jag en hel del att göra som författare
Det måste vara nån form av andligt straff att vara det just på svenska och i Sverige med tanke på att ”alla” först ska säga:
 – Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

Men det förklarar varför det är mycket lätt att vara just 30 år före! Det blir konsekvensen då mångas hjärnor står i brand och hela landet är stagnerat, omodernt, isolerat, få nyheter tränger in, o.s.v. Där jag befinner mig nu är jag inte lika mycket ”före” och denna kultur är också rätt gammal och vis eller som en engelsman sa mig: ”Sverige? Det är en mycket ung kultur det!”

Regeringens förslag; Endast rika ska få köra bil  * Regeringen sa nej till att förbjuda barnäktenskap  * Regeringen föreslår diselförbud * Regeringen föreslår amnesti för handgranater  och så vidare; många förslag som inte känns genomtänkta och damen högst upp sitter också i den. Regeringen räknade fel på 34 miljarder

Läkaren går igenom vad du ska titta efter:

Medicin bakom knarkepidemi ökar kraftigt i Sverige

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.