I januari 1947 påbörjas statskuppen?

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klJag har tidigare gjort påståendet att ålderföraktet handlar om att helst få alla äldre att dö eller flytta till solen. Du har säkert sett att det kommer en flytta-till-solen artikel i månaden ungefär sen 15 år tillbaka.

Varför är det så viktigt att äldre försvinner när man bygger en fascism?

Jag ska ge dig ett exempel
Det existerar med stor sannolikhet ingen ung alls i hela riket som kan skriva texten nedan, som är skriven av en av bloggens äldre läsare, och jag gissar att vederbörande är 60+.

 

lb Om man skall gå lite på djupet i svensk kultur (den som inte finns) så upptäcker man något fascinerande. Svensk kultur är militär…. börjar man långt bak i historien med DNA upptäcker man att i södra Sverige finns en mongolisk Y-kromosom till ca. 5% och bara där i hela Europa… Vad beror det på? kanske att folket gillade stridbara herrar…? Så de var välkomna.

 Skärmavbild  klSenare har man väl insett att Birka var en handelsplats medan ön bredvid var en militärförläggning… Oj, åter bara krigare.
Skeppet Wasas kanoner har man funderat över och upptäckt att det var sin tids absoluta topp av kanonteknik…

Karl XI och det indelta systemet gjorde hela nationen till en militärförläggning…ett dåtidens Nordkorea. Som dock kunde slå ut grannarna, vilket inte Nordkorea tycks klara…

Alltså, sedan tog sin tids främsta militär över kungamakten, Bernadotte och agerade skickligt vilket fört landet vidare genom två århundraden utan större problem…

Fram till slutet av 1960-talet var Sverige, per medborgare, en av världens största militärmakter….
Vad hände sedan?
Ja, det är nog där man måste börja fundera…..
Vad har hänt sedan nuvarande kungen suttit vid makten….??

Skärmavbild  kl
Klicka

Om jag uppfattat rätt hade olyckan på Kastrup 1947 en enorm betydelse för svensk politik.(Vår kungs pappa dog. Min not.) Det försvagade helt enkelt kungamakten i landet när den som skulle blivit kung 1973 dog 1947…. Blev det en demokratisk utveckling eller blev det enbart en försvagad monarki? Alltså, nya krafter som tog över kungamakten men utan en demokratisk utveckling….??

Processen går inte blixtsnabbt precis men jag skulle allt vilja spekulera i tanken på att vi upplevt en långsam statskupp som just nu är satt i snabbare rörelse, såpass att man kan urskilja rörelsen….

Tanken på att så kan vara fallet uppstod hos mig häromdagen då jag läste en insändare om skogsbruket och myndighetsutövning.

Skärmavbild  kl”Vi har inte ministerstyre i Sverige”, påstår politikerna i Riksdagen och anser att det är bra… Är det?
Om vi inte har ansvariga politiker, alltså ministerstyre, vem är då ansvarig?

Ingen måhända….?
Att Riksdagen inte längre är något annat än en karriärväg för vissa har man sett länge, men så tydligt som nu….?

Hur fungerade då samhället förr?
Jo, kungen styrde och Riksdagen höll med…. Myndigheterna var underordnade systemet i rent militär modell… men idag finns inte den beslutsgången kvar – efter EU-inträdet.

Den militära kulturen som är det verkligt Svenska har ingen grund att stå på längre…
…är det då en demokratisk utveckling? NEJ, det är istället en totalitär utveckling vi upplever – och det är väldigt tydligt just nu!

Här är en länk till funderingen om Myndigheterna och politiken.

krigJag tackar läsaren för den texten och skribenten ville framträda med namn först men vi resonerade om saken och jag själv tycker inte det därför att vederbörande har, som jag ser det, kommit på något rätt stort. Sånt kan kosta jobbet i Sverige idag.

Det blir stort, om inte annat om vi tar med feminismens grundtes att vi ska inte ha någon militär alls, och idag står vi allihop inför det faktum att det lär bli krig.

En del av oss har inte svalt det ännu och en del säger att de har det men det tar en väldig tid innan det sjunker in. Jag säger att så blir det men det är inte förankrat i mina vardagliga handlingar än. Regeringen har meddelat det broschyr-vägen.

Attentat?
Alla 22 ombordvarande omkom, däribland den svenske arvprinsen Gustaf Adolf, kung Carl XVI Gustafs far. Olyckan orsakades av överstegring under stigningen, som utlöstes av ett roderlås som kvarglömdes vid start efter markuppehållet. Läs mer

Man ser till att vi får en mycket ung kung längre fram, och kungens makt plockas bort bit för bit, och sen börjar man bryta ner mannen i hans egenskap av soldat, feminiserar dem och super ner dem.plura

Samtidigt för man bit för bit över den makt kungen hade till en enda person, statsministern, som idag är chef för säkerhetstjänsten och i princip även arméns. Nästa steg är att förinta såväl polis som militär.

aaaaajihadMan plockar in ISIS-soldater i mängd och trängsel så svensken kommer att anse att det var utlänningar som… och folket kan ändå inte tänka på grund av historielöshet,  mobilstrålning, mögel, med mera, och som kallas ”psykiskt” så man kan hiva i 1,6 miljoner psykpiller. Idag skrev jag om en professor – som ingen läkare lär säga emot inrikes – så jag börjar förstå hur det där går till.

Jag berättade för en indiska att vi inte har nån armé
Hon tog upp båda händerna och la dem för munnen, himlade med ögonen, sa mig att ”då kan vem som helst ta er!” och hon såg helt förskräckt ut, for iväg och talade snabbt med sin man, och kom sen åter och sa mig:
– Du bor med oss här i Indien!

De unga ska sen 1975 ungefär inte alls höra vad läsaren skrev om
För det är dynamit. Unga ska se på TV, se Beckfilmer och lyssna på musik men planerna dras senast direkt efter ww2. Jag lägger en film längst ner som handlar om dåtidens fascister och deras påverkan på oss idag.

1992 talade Cohen om rätt långt vad som planerasn
Skärmavbild  klGive me back my broken night
My mirrored room, my secret life
It’s lonely here
There’s no one left to torture

Give me absolute control

Over every living soul
And lie beside me, baby
That’s an order!

Give me crack and anal sex
Take the only tree that’s left
And stuff it up the hole
In your culture
Give me back the Berlin wall
Give me Stalin and St. Paul
I’ve seen the future, brother
It is murder

(..)

here’ll be the breaking of the ancient Western code
Your private life will suddenly explode
There’ll be phantoms, there’ll be fires on the road
And the white man dancing
You’ll see your woman hanging upside down
Her features covered by her fallen gown

[…]

https://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

 1. Jag känner inte till Adyashanti men läste några ord som påstås ha sagts av honom:

  ”Enlightenment is a destructive process. It
  has nothing to do with becoming better or being happier. Enlightenment is the
  crumbling away of untruth. It’s seeing
  through the facade of pretence. It’s the
  complete eradication of everything we
  imagined to be true.”

  Det är en smärtsam och ofta obehaglig process. Sanningen är ofta inte vacker, inte lättsmält eller ens lätt att förstå.

  För att kunna förstå det som sker idag, måste vi inte veta sanningar om det förflutna?

  Många gräver, liksom du Lena, på nätet och på Youtube.

  Bloggen Autentopia har bl a dessa två viktiga inlägg med tänkvärda klipp:

  http://www.autentopia.se/blogg/?p=7022
  http://www.autentopia.se/blogg/?p=7007

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.