I går kom polisen, och idag blir det en innedag

Det var elavbrott på en lokalkrog igår, och ägaren satte igång sin mobils ficklampa så vi skulle få ljus.

En svensk, som varit här i två månader, berättade om en turist som fått tokspel nånstans bara för att en annan kvinna hade trängt sig ut ifrån ett bord…

Inget jag sett eller hört talas om förr eftersom normaliteten är en uttalad fredlighet.

Igår kom polisen, för det var två män som grälade högt på gatan, och jag såg lång väg att de var väldigt arga, och jag har inte sett det på nio år…

Polisens ankomst är inte som i Sverige alls; så glöm alla bilder du har i huvudet av polisen.

De är 20 000 poliser här på nån miljon invånare, och vi har samma antal – men på tio miljoner – och våra är straffande – dessa som finns här är problemlösare.

Du ska ALLTID ringa polisen, om du är oense med någon
Då kommer de, och det kan vara två män och en kvinna, de dricker te i timmar om det behövs, och de lyssnar på båda parter som är arga, och de är mycket skickliga vad jag har sett och hört. De går in för att lösa problemet som uppstått, och sen åker de när det är klart.

Enligt rapporten nedan var den 17 mars en galen dag och i framtiden kommer vi givetvis att planera våra liv efter frekvensscheman.

Vi kommer studera dem på samma sätt som vi lyssnar på väderleksrapporten på TV, och det sker redan i världen.

India Times brukar ha järnkoll på solstormar
Sist jag var nere var det stora reportage om hur gammelmormor förberedde hela familjen inför solar storm, och hur man klarar av dem bäst. Styrkan på dem har du under vanliga vädret och guldpriset på förstasidan.

Men nu vill man inte få in dessa kunskaper i tok-isolerade Sverige för då spricker sociologin, och den måste man ha för att kunna beskatta oss maximalt.

Det ”förstår” varje svensk att nu måste vi verkligen bygga många fritidsgårdar eftersom för många unga får konstiga utbrott…

Apropå konstiga utbrott
Idag ska klimax inträffa, avseende solstormen som är på väg in, så gårdagen var bara ett genrep.

Den som förväntas anlända är så kraftig att man inte sett till maken på många år. Jag kommer att ladda med vatten, och hålla mig inomhus idag. De jag beskrev ovan, som agerade ut här på gatan, hade kunnat undvika det genom att just dricka mycket vatten just nu, och vistas inomhus, och helst i betonghus.

I vår kultur är ”allt” psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat och du kan ju fundera på hur vi förklarar sånt som utbrott. Vi är fullständig marinerade, för att inte säga dränkta, i sociologin och den är humbug men nästan alla smhällsbeslut som fattats de senaste 50-60 åren grundar sig på sociologin.

Vi gör i princip ingenting rätt…
Så ser det ut som det gör också, inte minst inom medicinen, och nu har hjärntvätten gått så långt att gemene man inte har ens en känsla av att vi är fysiska individer.

Om jordens frekvens börjar skilja sig ifrån dina cellers frekvens och det kommer ännu en frekvenshöjning utifrån så exploderar du om du har obalanser innan.

Schumann Resonance Today 
We will try to keep you updated about the variations of the Resonance with this page. The great variations that nobody can explain but that give us a clear sign that the planet is changing. The Earth is vibration higher and higher, just like us! RS Base Frequency 7.83 Hz.

  • 3/17 13:00 UTC – Looks like that with the powerful 120 Hz peak at about 12 UTC the impressive activity of the last one and half day is ending.
  • 3/17 10:00 UTC – It is massive massive, period. Such huge activity did happen before but there is the feeling this time is different.
  • A lot of things suggest we are in a phase of great changes, something that we are probably going to see, all, awaken or not. Since our last update at midnight UTC the average amplitude has been way above 100 Hz. The massive spike happened at 2 UTC and reached 150 Hz, followed by 5 more, 3 at about 120 and 2 at 110 Hz. Läs mer

Räkna också med att folk kommer att säga helt orimliga saker
De lågfrekventa kommer att sticka ut nu med aparta eller hörbart galna idéer. 
– Okej, Mellin…
Men tar vi bort s-kongressen är s en helt vidöppen diktaturregim, en klick på toppen, och således skrotade medlemmar i botten.
Tänkt på det?
Svar; Nej!

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.