Hur står du ut, Lena?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.


Den frågan fick jag av en före detta sjuk kvinna nyligen;
– Hur står du ut, Lena? När du vet att folk är sjuka i onödan i bland i 20 år?

”Parasiterna är snart eliminerade
Den begynnande diabetes har backat. Den ”kroniska” inflammationen i höger armbåge och värken i höger knä är till 95% bättre. Snart borta alltså.

Jag har arbetat på mögelskadade arbetsplatser, så detta är ytterligare en rot”, Läs mer

Personer med fibromyalgi har inflammation i hjärnan, skrev Karolinska nyligen, och jag gissar att det beror på att de har fått in asiatiska läkare. Depression kopplas till stegrad hjärninflammation, skrev Dagens Medicin nyligen, och jag gissar att det beror på att det har kommit in asiatiska läkare.

SVBK är en förkortning och kodord för sveda-, värk- och brännkärring
Det är vad man brukat slänga efter dem, och det ”normala” är att de får en psykiatrisk diagnos och sen är det psykpiller som gäller i långa banor, och terapier som biter ohyggligt illa på parasiter och mögel.

När de får en psykstämpel är det sen fritt fram för alla mobbare som ger sig på dem… och vi har gott om genuint elaka rivalkvinnor.

Det finns två huvudskäl, som jag kan lista ut, och det ena är folksjälen
Vi tål inget utifrån, enligt Siwert som skrev den utmärkta boken ”Folksjäl som i en filterbubbla”. Eller som jag brukar uttrycka samma sak;
– Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

Det andra skälet är utan minsta tvekan att du har en omfattande systemmisshandel av alla svenskor, som får mig att skriva år 2018 att vi leder den ligan i hela världen. Förr upplevde jag att kvinnorna i  Pakistan har det värst men numera är det ett faktum i mitt huvud att det är svenskorna.

Inte bara för att man kallat drabbade, med svåra inflammationer i hjärnan, för sveda-, värk- och brännkärringar utan på grund av ett pärlband svenska företeelser, som inte sällan leder till att det blir artiklar i min domän.

Även om jag visste svaret har jag bett vänner ifrån 30 olika nationer kontakta sin lokala polis, och fråga om de någonsin har sänt ut signalementet på ett våldtäktsoffer istället för på gärningsmannen och alla 30 har svarat;
– Nej, det kan inte hända, så får man inte göra.

En svensk berättade att vederbörande hade anmälts av ett sjukhus till socialtjänsten, en orosanmälan på barnen, och ”brottet” var att personen tackat nej till värktabletter och även den frågan gick ut till de trettio vännerna och lejonparten svarade givetvis;
-Socialtjänst? Vad är det för nått?

Systemskiftet i mitten av 70-talet, då vi slaktade ner allmänpreventionen, och övergick till individulpreventionen, har resulterat i förödande konsekvenser för alla men inte minst för kvinnor och barn.

Jag minns en svenska som kom till norra Cypern, och som via mig fick klart för sig att kvinnohus saknas. Hon blev rosenrasande, och frågade hur f-n jag kan vistas här!!!

Jag sa som det är; det behövs inga
Ofta äger kvinnorna fastigheten, de får ett hus eller en lägenhet då de gifter sig, och skulle en man banka på dem får han minst 7 års fängelse, det är minimistraffet, och han blir av med alla sina manlig vänner i ett svep, och i minst ett år. Mentaliteten saknas helt, den maskulina energin är intakt.

Slakten av den maskulina energin leder förvisso till att hela samhället går under men det är kvinnorna och barnen som går under först.

Vidare är svenskan utsatt för feminism, och det blir sista spiken i kistan, för även om det finns många som inte kallar sig för feminister drabbas de dagligen av dess konsekvenser.

Inte minst har moderskapet noll status, och svenskan föder statens barn och när det är klart sätter olika institutioner igång och ”tar hand om” barnen så idag står vi med;  En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka – Göteborgs-Posten.

 

Jordan B Peterson som just besökt riket:
– Så politiskt står ni inför ett problem eftersom forskningen visar att ert samhällsexperiment i stor skala har gett resultat som inte var avsedda.

Nu måste ni hantera det politiskt och det kommer bli väldigt intressant att följa. Förhoppningsvis hanterar ni det inte genom att avfärda vetenskapen på ett kvasitotalitärt sätt och ökar pressen för att tvinga fram att alla inte bara har samma förutsättningar utan att det också blir jämlikhet i utfall. Det kommer inte sluta väl för er. Källa

Siwert skrev i ”Folksjäl” att landet reser sig aldrig mer, och det tror jag är en helt korrekt analys.

Det går inte att ”rädda Sverige”
Grannarna får veta att de ska ta hem jodtabletter, på grund av att bland annat Putin har sagt att Europa blir krigsskådeplatsen.

Vår stat har inte ens meddelat att han har sagt det…

Så här hanterar du radioaktivitet


Svaret på frågan; ”Hur står du ut, Lena?” blir då;

– Jag har inga problem med det för jag samlar förmodligen material nu till en mycket tjock bok som skrivs om sex, sju, tio år och som kommer att handla om varför jag, vi alla, saknar ett hemland.

Gissningsvis den sista Holfveboken om en kvinnoresa från Marieberg till nån form av statslöshet, och där jag bara ångrar en sak i mitt liv; att jag inte lämnade Sverige redan som 18-19-åring och stannade i Danmark där jag var ett år. Jag fick uttryckligen chansen men tog den inte.
Ung och dum!


Nu ska jag skaka liv i Ludvig, och vi ska sen på en bistro, som lägger ner sen idag dvs. de ska flytta upp i bergen, och där ska vi äta söndagslunch samman med ett lyckligt par.

Mannen, som är politiskt beläst, har jag varit ute och ätit med en hel del senaste månaden för han var gräsänkling men nu är Madame här också, kul! Vi blir således tre svenskar idag, och i kväll landar en till som har fått hotelltips av mig. Äta ute kan man göra för en femtiolapp.

Ludvig ligger under bordet, och får vatten av servitören som fullständigt avgudar min gamle streetdog som numera bör tituleras hemkär.

Ha en skön söndag!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

 1. Hej
  Är Far till en familj på tre barn.
  Tanken att emigrera finns där och har funnits under en tid.

  Vad händer om alla män bara flyr?
  Jag vill givetvis ge våra barn det bästa , men att fly är det lösningen får kollektivet Sverige?

  Av någon anledning kommer en gammal strof upp i mitt sinne från havamal.

  Dom över död man.

  • Mina läsare är uppdelade i tre grupper, de som har lämnat, de som är på väg och de som bestämt sig för att ”slåss där jag står”.
   Var och en gör ju sina bedömningar utifrån sin förutsättningar så man kan nog inte säga att alla ska göra så här. Jag är ute av hälsoskäl; trasiga bihålor förhindrade vistelse i Sverige men sugen på att åka upp till massvåldtäkternas land är jag ju inte.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.