Hur ser den äkta censuren ut?

mentaltdarhus

utmattadMitt gamla bokförlag, och några andra stora, sa om UMS första bok att de ansåg att mitt arbete var fantastiskt men jag måste backas av svenska studier dvs amerikanska och asiatiska duger inte. Jag gav ut den själv, och efter två år närmade sig Det Stora Förlaget mig.

Två år senare kom nämligen den första studien som säger att ME är fysiskt, och inte psykiskt.

Vi är hårt hållna avseende mycket; bara idioter som läser en Bibel, energiläror är humbug, solar minimum existerar inte, det finns en massa, massa u-länder i världen… Allt är psykiskt… vi är rika, och alla andra bor på stampade jordgolv.

Solar Minimum kommer helt säkert vara helt okänt tills en svensk gör en studie på svenska, och skriver en svensk avhandling om saken och det sker nog inte eftersom solen inte är svensk.

Vi har mängder Skärmavbild    klmed desinformation, och ett slags censur
Pressen kör mer agendor än nyheter av typen Indien är världens fattigaste land och där blir alla våldtagna.

Vi har gott om filterbubblor men lejonparten av de aktivister som säger sig vara censurerade har fixat det själva eller ingår i spelet att vi ska tro att vi bor under nån form av politiskt styrd supercensur.

Det är isoleringen som är den största boven
Jag har bett 20 sjuksköterskor kika efter på sina sjukhus om läkarna googlar på engelska, och det gör de aldrig. Mängder med UMS-medlemmar har sagt sina läkare; ”Jag har en inflammation i hjärnan. Det ligger jättemycket material ute om det på nätet.”

När de kommer till doktorn nästa gång säger denne att det finns ingenting på nätet om det!
Gång tre tar UMS-medlemmen med sig utskrifter ifrån studier som Skärmavbild    klredovisas i universitetens eller regeringens databaser i t.ex. USA, och doktorn häpnar.

Nu har säkert tusen medlemmar varit ute på sina vårdcentraler, och visat upp sig friska och återställda, och de har berättat hur det gick till, och för nu två  månader sedan fick jag veta att svenska läkare har haft en konferens som gick ut på att utmattning kanske inte är psykiskt. Det tog nästan fyra år, och krävde den armé jag förstod år 2016 måste skapas först.

Enligt Siwert, och hans bok Folksjäl, som i en filterbubbla är det en ren energifråga; fönstret mot omvärlden är helt tilltäppt.  Det kan du knappast säga högt eftersom energi inte existerar…

Boken ”Sverige en sluten anstalt”  är hos oss högaktuell, och i Afrika bor alla i hyddor…

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.