Hur manipulerar man oss?

fascism

cocacolaJag har tidigare visat att Coca-Cola ska ta över mjölken, och det vore möjligen okej om de gav ut sin ”Fairlife” och konkurrerade med kon men i den fascistiska ekonomin gör man sig av med kon.

När alla mjölkbönder är väck lagstiftar man så att du måste köpa Fairlife…  och då är det inte okej längre. I slutet av kampanjen kommer drev mot komjölken; den är skadlig, böter om du handlar med mjölk, osv.

Förakt för allt vad mänskligt värde heter ingår så det faktum att mjölkbönder över hela världen tar sitt liv sen ett par år tillbaka bekymrar inte samhällsingenjörerna därför att i botten är de mördare.

cocacola

Sexroboten ska in på marknaden nu
Det är alltid samma marknadsplan bakom då en ny vara eller tjänst ska våldföra sig på oss nämligen att man utrotar alternativet.

 • Inga mer middagar med kvinnliga kollegor.
 • Sitt inte bredvid en kvinnlig kollega på flyget.
 • Boka hotellrum på annat hotell eller våningsplan än din kvinnliga kollega.
 • Skärmavbild  klUndvik att ha enskilt möte med en kvinna i ett rum med stängd dörr och utan fönstervägg.
 • Särskilt stor risk gäller kvinnor under 35 år.
 • Väg varje ord på guldvåg innan du talar.
 • Var inte mentor åt en kvinna.
 • Stå inte nära en kvinna i hissen.
 • Undvik företagssammankomster “after work” där det finns kvinnor.
 • Akta dig samtidigt så att du inte diskriminerar.
  Läs mer

Speaking from his home laboratory in Barcelona, he said: “People Skärmavbild  klmight look at Samantha as a weird thing you read about.”

“But before they know it, these robots will be doing their jobs, and marrying their children, their grandchildren, and their friends.”

“They need to remember that just a few years ago, mobile phones were seen as a non-essential item in society, but now we can’t function without them.”

Läs mer

Om vi lyssnar på den känslomässigt söndertrasade mannen har han inte korn på att barn behöver kärlek. År 2011 upptäcktes: En familjepolitik som gör barnen psykiskt sjuka – Göteborgs-Posten, och resultatet ser du här; en man som längtar efter att få barn med en robot.

De är extremt långsiktiga
En ny plan sätts i verket som ett litet, litet manipulerat frö. Gästen från Sverige, som var här nyligen i tre veckor, sa mig att ”aldrig förr har kvinnor varit så rädda för män som nu.”

Skärmavbild  klArbetet med att få in sexroboten slår således över flera plan och samtidigt; allt ifrån den planterade feminismen till den lika planterade metoo-rörelsen, och när den var igång ansåg helt säkert 99,99% av alla att den var spontan.

En rörelse kan inte uppstå spontant över hela väst samma dag utan att den är mediaregisserad.

De kort som jag har utrett i en annan blogg år 2017 – och som anses vara handlingsplanen – visar att det hela planlades för mycket länge sedan dvs jobbet att slakta ner mannen i hans egenskap som soldat och beskyddare av hela samhället.

Ingriper du idag för att förhindra t.ex. en våldtäkt är risken stor att du åtalas vilket är ett av tusen led i jobbet att slakta ner mannen.

Fundera på varför vi i vår nya sexualbrottslagstiftning har det så att en trasig kondom räknas som våldtäkt, vilket Assange var anklagad för att ha utfört ett samlag med en trasig kondom.

Fundera på varför sexualisering av allting ingår då man bygger en fascism.

Fundera på varför det är olagligt att köpa men inte sälja sex men bara i vårt land.

Fundera på varför vi och Kanada har en samtyckeslag som lär ta kål på våldtäktsanmälningarna.

indiaVilka länder kommer att överleva?
De vars befolkning slänger ut dem, och där man slutar konsumera deras varor. Dit har västmänniskan långt.

Det spelar ingen roll om man är vänster eller höger – som inte finns egentligen –  för om man hör vad Mussolini sa, och förstår innebörden, måste man som människa säga; ”nej tack, den fascistiska ekonomin är vår värsta fiende”.

fascism

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FsAIuAMjzsc&t=4s

https://www.youtube.com/watch?v=-cOzXyRuNCk

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.