Hur kommer det att gå för våra barn?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

-De tog våra barn ifrån oss, och vände dem emot oss, sa en 50+ svensk.

Jag ska visa dig en viktig text, som numera är förvanskad såsom väldigt många texter är:

Hedra din fader och din moder, för att det må gå dig väl och du må länge leva i ditt land.
Källa Katekesen

Visa aktning för din far och din mor.
Källa Svenska Kyrkan

Det fjärde budordet är det enda som innehåller ett löfte 
Om du följer det får du leva länge i ditt eget land. Om du inte följer det får du inte leva länge i ditt eget land. Och det spelar ingen roll om man inte tror på Gud eller ej, anser att Bibeln är en värdelös bok eller ej, för detta är en naturlag och det inser vem som helst som kan tänka.

När man bygger en fascism ska alla äldre väck, för att förhindra att unga ser igenom spelen, och numera tar man dessutom regelrätt livet av folk och medellivslängden på ålderdomshemmet lär vara tre veckor.

Många, var tionde svensk, har lämnat landet och nu tar man bort flyttskatten vilket lär leda till att ännu fler äldre makar på sig, frivilligt. Men många lär ta sig till Spanien och Portugal där det lär bli etter värre. Först ut nu är Frankrike, och sen bör Tyskland komma, och sen är det slut på EU-poliser så Spanien och Portugal lär bli ett inferno.

Svensken lär inte kriga på gatorna än på länge men vi lär få krig mellan olika grupper som kommit utifrån.

Det är alltså av oerhörd vikt att man bygger upp det som kallas för åldersförakt, och ser till att samhället styrs främst av väldigt historielösa unga. Man slutade ge ut äldres böcker, redan 1985 rök samtliga arbetarförfattare, man tar inte in artiklar, visar inga äldre i en TV-studio, och ser till att metodiskt täppa till kunskapsöverföringar. Det blir inne att kritisera sina föräldrar;

Jan Myrdal ut först 1982 med sin bok ”Barndom” som används ofta som exempel och precis ”hela Sverige” struntar fullständigt i vad Jan säger själv.

Eller, för att vara tydlig, hon skrev som den akademiska befattningshavare hon är. Att hon i detta därtill delvis försörjer sig genom ett tidsanpassat genusperspektiv gör hennes oförmåga att läsa pinsam.

Om mitt arbete skriver hon både personligt som om vi varit familj eller umgänge och ”litteraturvetenskapligt”. Men några personliga band finns inte och det hon skriver i sak är fel. Då denna osaklighet är typisk för den icke skapande, parasitära akademiska grupp hon tillhör tar jag kort tag i hennes ord. Läs mer – Jan Myrdal

Detta är nu i hamn brett över hela samhället
Av 349 ledamöter är endast sex över 65 år. Det är 1,7 %. Av Sveriges drygt 10 miljoner invånare är i verkligheten cirka 20 % i kategorin 65+.
Läs mer

Men det är väl bra; framtiden tillhör de unga!
Förvisso, men de unga kan inte läsa igenom spelen så de blir inlurade i en fascism som kan ta tre, fyra, fem eller hundra generationer att göra sig av med.

När dagis kom namngavs de ofta; Blåklockan, Majblomman…
Det stod inte på ytterdörren; ”Nu ska vi skapa en generation totalitära fascister som lever helt i det blå utan nån som helst verklighetsförankring.”

Man sa heller inte till barnen, varesig på dagis eller i den kommande hjärntvättar-skolan, att ”om du nu blir en duktig idiot… och gör staten med dess media till din pappa, och socialtjänsten till din mamma, så slutar det med att du inte lär leva speciellt länge, och inte i ditt eget land.

Testa själv!
Jag får in mängder med rapporter om hur 20-45-åringarna beter sig mot äldre och om du känner en sån, som går in för att visa total respektlöshet. och du säger så här;
– Du kommer inte få leva länge i ditt eget land när du gör så.

Vad får du för svar?
Förmodligen ett stort skratt eller så blir du klassad som galning. Vänta fem år till så får du se om du kan ställa samma fråga igen. De lär inte vara speciellt kaxiga om fem år.

När det gäller en plantering av en fascism, dess utveckling och hur man manipulerar in den vet människan redan hur det går till, och det går alltid till på samma sätt vilket leder till att jag t.ex. kan säga säkert; så blir det. Se schemat längst ner.

Många läsare frågar varför jag just nu befinner mig i TRNC
Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på TörnrosaDet var ifrån början en vårdskada i bihålorna som tvingade mig. Jag hade inget val och tålde inte kylan i Sverige. Nu har åren gått…

De är vana vid utlänningar och lever i princip bara på pensionärer, turister och studenter utifrån. Gissningsvis finns det minst 80 nationaliteter. Det finns inga industrier alls mer än de tre. Ön är vaktad av fem militärer; grek- och turkcyprioternas arméer, britternas, FN:s och turkarnas.

De har i princip ingen kriminalitet alls, nolltolerans mot våld, och skulle någon peta på just Cypern lär det bli världskrig. Jag har 45 minuter med bil för att byta kontinent och ta mig in i EU. Bra klimat, ren mat, ren luft och Europas renaste vatten och syn- och hörbart snäll lokalbefolkning. Vill man testa att bo just här bör man hyra sig fram; Klicka ang årskontrakt: Orangerie Rentals Apt.

Det ska man nog alltid göra, oavsett land, eftersom man inte ens vet var man vill bo då man anländer och vet egentligen ingenting. Ett alternativ jag alltid har, där jag skulle leva väldigt skyddad, är i Indien givetvis.

Allt är nu tvärtom inom kort
I generation efter generation har man alltid lärt unga t.ex. att inte följa med främlingar man inte känner. Säger du det nu är du r*asist… främlingsfientlig!

Jag skulle kunna ge tusen fler exempel men det som hänt är att det som har betraktats som normalt, i tiotusentals år, är idag onormalt, och vice versa. Video 1 handlar en del om just det.

Vi har överlevt i generation efter generation den vägen och nu är det tvärtom;  de unga ska inte få leva länge och inte i sitt eget land.

En och annan av de unga kommer längre fram att vara glada för att deras föräldrar gav sig ut för att hitta just fredliga boplatser, därför att Europa kommer att brinna, vilket är planerat, och därför är männen feminiserade med start 1962-63 nånting.
Har inte med nån jämställdhet att göra alls.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Hur kommer det att gå för våra barn? – Författare Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.