Hur kan man vara tvärsäker på att en fascism byggs?

Det kan  man vara helt säker på om man upptäcker att grupp ställs mot grupp samtidigt som man ser deadlock – handlingsförlamningen. Ställa grupp mot grupp kallas för polarisering, och ingår då en fascism byggs, se schemat längst ner.

Man använder flyktingar, de kallas för det trots att endast 3-5% ens är flyktingar, och de är scapegoats – syndabockar. Det är deras fel…

Man kommer att skylla på dem när man kraschar ekonomin också vilket är planerat.

Vi får se om de lyckas
Jag utredde kommunernas ekonomier för nu sju år sedan och fann att många lär gå i konkurs därför att de har avtalspensioner de inte kan klara av eftersom de inte har lagt undan pengar till dem.

Man kan se det för att man släpper på all kriminalitet man bara kan hitta för att motivera polisstaten.
Plötsligt börjar man lägga ner åtal, 13 våldtäkter per dygn utreds inte, poliser föses mot sin egen uppsägning, låga straff för att få ut våldsbrottslingar snabbt på gatan igen.

Forskare anser att vi redan är där:

43 forskare: Nya åtgärder gör Sverige till en polisstat – Omni

Debattörer tror att det kan ta tio år:

KOLUMNISTER Om tio år kan Sverige vara en polisstat …

 

 

Bygget av den fascistiska staten är som ett flerfrontskrig
Samtidigt ska t.ex. alla arbetarpartier och facket väck för att du ska kunna dumpa löner längre fram. Det gör man bäst genom att angripa sina egna väljare och, så att säga, utrota sig själv.

Lön för mödan får man av beställarna och många anser att det är banksters, de 1% och världens oligarker. Fredrik Reinfeldts nya jobb: Bank of America Merrill Lynch  tyder på det.

Sweden: Fascism in slow motion

Politik handlar alltid om prioriteringar. Om en grupp får mer pengar måste en annan få mindre. Eller inga pengar alls. Frågan är bara vilka man vill prioritera. Fattiga pensionärer – eller afghanska män utan asylskäl, skriver Stefan Krakowski. Läs mer

På den punkten har han i princip fel. Pengarna tar inte slut som de gör i vår plånbok om vi gör av med allt på glass.  En stat med egen valuta kan inte bli pank | ETC

Fascism är den brutalaste formen av kapitalism. De som får ut 2500:- – 5800:- i pension nu, en rätt stor grupp, ska helst hänga sig. Fascister har aldrig gillat äldre. De starka lär slå sig fria ifrån systemet och det räknar man nog inte med.

Folk börjar se:

 

Det perfekta brottet existerar inte
Helikopterligan gömde miljoner. Vad ska de med dem till när vi har bytt sedlar? Det är alltid så med brottslingar att de tror att de ska utföra det perfekt brottet. Ingen ska fatta vad de håller på med. När man sen har dem i rätten bölar de hysteriskt, lätt chockade över att de inte var övermänniskor och att alla andra inte var korkade.

Vad händer sen?
Förr eller senare grips de, några hängs av folket av de som har skapat bygget. Den sista bilden på Benito Mussolini är då han har hängts. Läskig video om saken här.

Det knepiga för domstolarna längre fram är att skilja mellan nyttiga idioter och avlönade landsförrädare. Jag personligen skulle gå mycket på bankkontot, inköp av gods och guld.

Det här är inte normalt: 
Ungdomsförbundet
Administratör
Pamp
Miljonär

Innan dess ska folket välja den starka ledaren
Man riggar val också vid behov eller ställer bara in dem ”av säkerhetsskäl”. USA:s ambassad har varningar nu mot hela Sverige. De kan nog tänkas veta något vi inte vet.

Den riktigt stora ilskan uppstår den dag ”alla” förstår att allt vi sett är skådespel och att all form av opposition är kontrollerad.

Fram tills dess att alla är arresterade, häktade och avdömda ska man vara främlingsförsiktig och lära sig självförsvar.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

Bli först med att kommentera

Kommentera