Hur bryter man ner väst?

Det behövs inte för det fixar västs befolkning själva, och vi ska nu studera hur det går till.

Till vänster har vi en av hundratusentals varningar avseende ozonhotet på 70-talet. Minst tre väninnor sa upp bekantskapen med mig eftersom jag hade freon i min kylfrys.

Folk fick utbrott om du använde hårspray
Hur många skilsmässor som skapades vet jag inte mer än att de var många.

Sen fick Al Gore Nobelpriset för att han skrämde skiten ur folk, vi skulle dränkas, och med en ny grej; klimathotet.

Alla som bråkar om den saken, för eller emot, jobbar gratis åt NWO
Sen försvinner klimathotet ut genom dörren, på samma sätt som ozonhotet gjorde, och gissningsvis blir det ett nytt hot.

Vi har sett kort som föreställer metroiter som ska krossa Tellus.

Just nu är det early warning angående 5G
Men nu ska vi inte dränkas utan grillas, och 99% av texterna som kommer via min mejl eller PM är varningar, varningar och åter varningar.

Jag kan en vanlig vardag få upp emot hundra e-brev
PM, tips om filmer etc om hur farligt islam är och lägger jag till klimathot, och 5G, är jag snabbt uppe i 250-300 apropåer per dygn.

Meningen är att jag ska bli ”medveten”
Jag studerar istället videos som den nedan som visar Hollywoodinspelnigar av terrorister.

Jag håller också koll på hur det går för de 40 nationer som håller på och löser ISIS-problemet  och jag väntar fler skjutningar i Sverige. Sist lägger jag en video som du kan testa om / när det händer stora saker. Vi använder ljud med stor framgång inom UMS.

Men varför utsätts vi?!?
Jag kan bara gissa men en sån gissning är att man redan på 60-talet upptäckte att den kollektiva kultur man öst in i väst inte är hållbar. Om vi ser till hur väst ”hjälper” (äkta) flyktingar, man själv har skapat, kan vi tydligt se att de flygs inte in t.ex.

De får ta sig igenom precis hela Europa…
Och i sinom tid kommer det böcker om hur det var att ifrån Turkiet till Malmö. Varför utsätts de? Samma skäl; man vill slå ut svaga.

Det är bara starka individer som ska nå målet
I vår egen grupp är det bara starka, funktionella individer som ska överleva den crazymaking som pågår. De som bara kan reagera, och som inte kan skapa, ska slås ut.

När folk säger att makten inte gillar att vi pratar om dessa hot är det alltså precis tvärtom.

Prata på!
Det är därför man kör en kampanj nu som går ut på att ni där uppe inte får prata. Ty alla dessa hot, påbud, kampanjer etc finns bara i väst, med fokus på de områden som man tror kommer att bli obeboliga. Inte något av hoten existerar där jag befinner mig.

Man vill bara ha de som kan skapa, ta ansvar, handla och som är självgående kvar:

 

Chemtrailshotet var länge en foliehattsfråga
Genom att medvetet skapa foliehattsfrågor driver man fram de som är starka nog att stå för vad de ser, och de som inte klarar det går in i rädsla och till doktorn och får psykpiller.

Vi tror oss också veta att just chemtrails är främst till för att sänka frekvenserna. Två flugor i en smäll alltså.

Alla -ister; kommunister, fascister, nazister har i all evighet velat skapa den perfekta, starka människan.

Hitler körde md tuffa idrottsläger för unga, och det här gänget kör bl.a skrämselattacker via teater och illusioner.

5G har vi redan klarat av vad man behöver göra i nuläget
Och som vi ser är detta ämne det nya polariseringsämnet, och Japan och  Polen är först ut efter Bryssel.

Ungern och Polen framstår allt oftare som högerns hjältar. Vi ska inte glömma bort att med 99% säkerhet byggs muren i Ungern av   samma skäl som Trump bygger…

I nuläget lär väl inte ens en promille flytta till de muslimska länderna, och det är intressant med tanke på att de är ISIS-fria.

Men de lär studera hur många som flyttar på sig från 5G-områden, och inte. Om jag förstått saken rätt har 5G en mycket kort räckvidd.

Så har vi rysshotet; Putin tar tag i polariseringsagendorna, och svensk press lär tiga
Russian president Vladimir Putin met with heads of the world’s leading news agencies. The meeting took place on the sidelines of the 2019 St Petersburg International Economic Forum (SPIEF) for the sixth time. The conversation with Vladimir Putin involved representatives of news agencies from Great Britain, Germany, Iran, Spain, Italy, China, the United States, France, and Japan; Russia was represented by TASS Director General Sergei Mikhailov. Traditionally the main topics of the meeting were current issues of Russian domestic and foreign policy.

Klicka

Det ser ut som om de skapar en snabbevolution
Vi tror oss veta att samhällsingenjörerna vill ha oss att flytta på oss, och därför provoceras vi maximalt, och inte minst inom ämnet hälsa.

En domare i Europadomstolen har avslöjat att Sverige är det första land där all alternativmedicin ska förbjudas.

Mot den bakgrunden så förstår vi varför KAM-utredningen SOU 2019:28 tillkom. Den 5 juni offentliggjordes den komplementär- och alternativmedicinska utredningens (SOU 2019:28) slutbetänkande.

Agendan; meddela att något är farligt t.ex. vacciner
Släpp samtidigt info som går ut på att du är en idiot om du tror det. Skräm folk, sätt igång gräl, få igång de som reagerar. Folk delar upp sig i de som låter sig vaccineras, och de som avstår – meningen.

Förbjud sen alternativ, och se hur många som verkligen handlar och ger sig av till Indien, Kina för att få äta gurkmeja i fred.

 

Ganska snabbt delar man upp oss; de som regerar och de som agerar
Jag har en film nedan som får gestalta vad de som agerar håller på med just nu. Under den – Escape The Prison Matrix – om hur man tar sig ur, och som är ett läsartips, tack!

Korten kommer ifrån den kortek som anses vara NWO:s handlingsplan och den gavs ut 1982. Den är dock inspirerad av en bok som kom 1975 dvs. samtidigt som ozonhotet var megastort. Klicka på kategorin NWO-kortlek.

Jag tror inte att vi ska bekymra oss över att nån IQ kommer att sänkas bland människorna på jorden därför att mycket av det här är IQ-tester som vi utsätts för. Tänker man i dess banor får man ihop Kissingers uttalande, som är faktakollat.

Sov på saken!

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

5 Comments

  1. Ytterligare en fas av polariseringen utbröt förra veckan kallat The YouTube Apocalypse. En rad mer eller mindre kända personer drabbades. En del fick hela sina konton och kanaler raderade. Andra bara drabbades av demonitasering eller bara fick enstaka videor bortplockade. Intressant att notera är att även Brother Nathanael, en kristen jude blev helt raderad. Han är extremt kritisk till sionismen och det lär vara Anti Defamation League (ADL) som har varit drivande angående denna senaste purge.

  2. På tal om fabricerade hot. För 20-25 år sedan var ”försurningen” ett jättehot. Då skulle man kalka överallt. Nu struntar de i svavelväten och tycker att CO2 är värre. Bakvända världen.
    Beträffande 5G så behövs det en slavsändare var 350m då räckvidden är extremt kort. Det är därför mycket märkligt att man ska kunna sända 5G via satellit. Tror det är en hoax.

  3. Jepp, det minns jag också, nu när du säger det. Kalka! 5G är nog det nya hotet. Jämför då Al Gore drog igång. ”Alla” höll med honom…

  4. Tack för länken, Eva. Den var borta när jag kollade. Antingen har dom ångrat sig och satt den tillbaka eller så har han skapat en ny.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.