Hur blir man transporterad till polisens och soss kolkällare?

Mamman, som har en villkorlig dom på sig för grovt förtal, står på och har gett en bloggare bilder på texter… Eftersom vi talar om rättshaverister av klass kommer helt säkert Tingsrättens dom att överklagas och mamman har de sämsta tänkbara rådgivare man kan ha eftersom hon fortsätter brottsligheten i väntan på Hovrätten.

Hur som, så kanske det inte ens behövs ett nytt åtal. Det bör räcka med att man inför Hovrätten styrker att brottsligheten fortskrider så ändrar de den villkorliga domen till fängelse.

Vid ny brottslighet ska den villkorliga domen rivas upp, och fängelse ska dömas ut
Villkorlig dom betyder;
-Okey, får gå för denna gång, men gör du om det får du för de nya brotten plus det här. Prövotiden brukar sättas till två år dvs du måste vara snövit i två år.

Förtal är ett brott som kan ge dig två års fängelse
Förtal kan vara illasinnat och lögnaktigt tal om någon, utan vederbörandes vetskap och vanligen i syfte att direkt skada.

För att förtal ska föreligga ska någon utpeka en annan som brottslig eller klandervärd i sitt levnadssätt, eller på annat sätt lämna en uppgift, som är ägnad att utsätta en person för andras missaktning. (Brottsbalken 5:1).

Vi har sett t.ex. att en rättshaverist polisanmälde mig – för att den vägen kunna skriva en skandalartikel om mig – och det som skrevs är inte sant. Jag har t.ex. inte haft 15 HVB-barn, och det antyddes att jag (nog) är med i skumma nätverk, underförstått pedofilnätverk.

Det är ett klassiskt förtal men jag har inte polisanmält det för sånt tar tid och energi.

De talar och skriver om pedofiler men avseende den pappa de har som torpedmål borde de egentligen använd ordet ”incest” – men då får de lägga ner tron på att en pedofilring agerar och skyddar. Pedofiler skulle nog aldrig skydda en incestpappa eftersom han i så fall är en konkurrent.

Om brottet är att anse som grovt ska det rubriceras som grovt förtal
Påföljden kan då bestämmas till böter eller fängelse i högst två år. Vid bedömandet av om brottet är grovt ska särskilt beaktas om uppgiften genom sitt innehåll eller den spridning den fått eller på annat sätt var ägnad att medföra allvarlig skada.

Här är ett bra recept för hur du ska hamna i kolkällaren:
Du fixar in ett foto i din mobil föreställande ett skadat pojk-könsorgan. Det fotot visar du för x antal läkare, som förvisso inte hittar några skador alls på det uppvisade barnet just här och nu, inte ens ärrvävnad alltså, men fyra av dem skriver ändå orosanmälningar. De går till soss, som tar sig för pannan, eftersom det brukar komma in en. Det är högst ovanligt att det kommer in fyra dvs. att nån vandrat runt på akutmottagningar.

Du får din älskare att skriva ett intyg att barnet misshandlats 100 gånger och 365 sexuella övergrepp har skett och den polis är inte född som tar det på allvar eftersom det är helt omöjligt att begå 465 våldsbrott utan att det blir skador.

Du kontaktar andra som är villiga att attackera eller sprida ditt förtal via sociala medier, och det är då det blir ”grovt”. I den dom som kom nyligen skrevs att gärningskvinnan fått folk att sprida förtal via Facebook åt henne plus att 18 människor fått ett brev på posten.

När även jag får konstigheter i mejlen och via FB kan man vara helt säker på att det är en kriminell gruppering som står på, och idag finns det alltså en dom som säger att så är det.

Jag drar inte länk till de nya påhitten, eftersom det är i princip ett brott i dagsläget, och just för att det finns en dom nu på att det är grovt förtal som pågår.

Domen har inte vunnit laga kraft än men min bedömning är den att den lär stå sig men med en annan påföljd.

Att förtal används som vapen har vi sett t.ex. genom att man polisanmäler även mig samt har dillat i Bakom kulisserna att jag skulle haft något emot (!) att Kapten Klänning greps (!).

När man använder polis-åklagare-domstolar för att terrorisera folk blir man kallad för rättshaverist.

När man får den stämpeln på sig har man noll trovärdighet, och ens alla andra ofta tio- eller hundratal polisanmälningar åker – och ska åka – i papperskorgen.

Nu klagades det online på att pappan inte förhörts trots fem polisanmälningar
Inte heller jag kommer att höras utan anmälan mot mig läggs ner ljudlöst. Då kan du ju  ”svara” med att polisanmäla mig fyra ggr till, för samma sak, så har du rätt snabbt stämpeln rättshaverist på dig. Jag kommer inte förhöras då heller. Möjligen den femte gången får jag två frågor; Vad är detta?!? Kan du få stopp på det här?

Polis-åklagare-domstolar är inte till för att betjäna dig som vill terrorisera folk
Det som också händer är att teamet lyckades manipulera Sverige Granskas, som hjälper till indirekt att sprida förtalet. Det må var hänt för då fanns det ingen dom på att det är grovt förtal som pågår. Den som hjälper till så snart domen vunnit laga kraft begår brott.

Ingrid C och jag, oberoende av varandra kontaktas av samma personer, och vi två har nog aldrig snackats vid förr, och utan att veta om att man försöker rekrytera oss två i princip samtidigt, gör vi båda det man bör göra dvs vi läser förundersökningar och gamla domar och då blir just detta fall solklart. Om jag minns rätt sa IC till mig eller jag till henne att det är dessutom väldigt illa utfört.

Vill du anklaga folk för pedofili, barnmisshandel etc – och bli trodd –  bör du veta åtminstone någonting om såväl pedofiler som skador t.ex.

Ingrid Carlqvist sa mig, då vi talades vid, att hon är oroad för hela alternativmedias trovärdighet
Det är begripligt. Jag själv skulle inte ens fika med detta team, eller någon i deras närhet, och som dessutom försökte manipulera och lura även mig, och det är som pappa sa;
-Visa mig vem du umgås med så ska jag säga dig vem du är.

Det är också den sista ingrediensen du behöver i receptet;
Ditt umgänge med rättshaverister. Det är smartare att komma in på en polisstation hand i hand med din mormor, som aldrig anmält nån förr, än att ha en rättshaverist med dig. För när polisen slår på namnet fylls skärmen av anmälan efter anmälan efter anmälan efter anmälan efter anmälan – alla nedlagda.

Polisens öron är därmed tilltäppta innan du ens hinner säga ”God morgon!”

De lär inte ens lyssna om du säger: ”God morgon! Jag har dödat min svärmor!”

Jag ämnar inte klandra dem för det. No way.

 

Av 1.500 000 anmälda brott är det runt 100 000 som lagförs. Vi drunknar i polisanmälningar.

 

 

 

 

 

 

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.