Hur är det med våldtäkterna?

Det som skiljer från förr är att media rapporterar om våldtäkter i ett sen något år tillbaka. Innan var det locket på i princip. Förr skrevs det sällan om dem heller i jämförelse med hur många vi hade. Dömde man en våldtäkt hade det stått om den i tidningen i ett fall av 100.

Förr var en våldtäkt då en gärningsman penetrerade en kvinna, eller undantagsvis en man, med våld eller hot om våld. Förekom skador, vilket ofta var fallet då det rör sig om ett våldsbrott och inte om sex, och då kallades den för grov våldtäkt.

Alla övriga sexbrott kallades för försök till våldtäkt, sexuellt ofredande, grovt sexuellt ofredande. Du kunde höra på brottsbeskrivningen om det var en som mot sin vilja hade blivit klappad i baken eller om det rörde sig om en situation där nån överfallit och våldtagit ett offer.

Idag kan du inte höra det direkt då väldigt mycket kallas för ”våldtäkt”, och speciellt de brott som förr kallades för ”sexuellt ofredande”. Omvärlden förstod efter ett tag att Assange t.ex. var anklagad för våldtäkt bland annat p.g.a. att kondomer hade avlägsnats.

När den nya lagen kom fattade jag absolut ingenting
Förstod inte vitsen med att röra till det nått så ohyggligt. Men ”verkligheten” blir då: Antalet anmälda våldtäkter har ökat – ny statistik från Brå | Aftonbladet

Det går alltså inte att ta reda på hur många av dem som handlar om att en man har penetrerat en kvinna med våld längre. Då får du lusläsa förundersökningar och domar och många av dem är sekretessbelagda ”av hänsyn till offret”.

Jag har läst ett tiotal, som jag plockat fram då de i media har beskrivits som ”brutala”, och jag fann krigsvåldtäkter. Jag har bara sett en polis, som säger samma sak;  Koskimäki står för sin åsikt – nytt sexbrottsfenomen i Finland | Gamla …

Det går inte heller att avgöra om t.ex. främmande makts underrättelsetjänst ligger bakom eller hur många som i verkligheten är ISIS-soldater med uppdrag att just våldta.

De våldtar kvinnor tillsammans – granskning av 43 fällda män – får man hoppas är seriöst. En medborgarstudie har gjorts som visar att gruppvåldtäkterna i princip utförs av skymningskrigare.

Men man ljuger inte med automatik om man säger; Kriminologen: Osäkert om brotten ökar | SVT Nyheter  Jag gissar att ”äkta” våldtäkter har inte ökat nämnvärt men att krigsvåldtäkter, som ofta kallas gängvåldtäkter, har ökat lavinartat. Dvs vi har aldrig haft dem förr.

Systemet är helt sonika byggt på ett sånt sätt att det inte går att reda ut hur lätt som helst, och det känns som om det är avsiktligt. Den nya lagen om samtycke som kommer den 1 juli låter tjusig men är helt livsfarlig.

Ifrån statens sida pågår en omfattande propaganda
Utlänningar är så korkade att vi måste ha rosa band på oss, som ska signalera att man inte får våldta oss, och de måste få sexundervisning för de fattar inte skillnaden mellan sex och våldtäkter. Finns väl domar där man snudd ”tar hänsyn” till att de är så korkade.

De kommer från kulturer där man våldtar, är taskigt fostrade, bla, bla, bla och utrikesministern var ute och påstod helt felaktigt att t.ex. Turkiet hade legaliserat sex med barn. De sänkte lovlighetsåldern från 18 till 15 år, som vi har.

Vad ska folk tro?
Där jag befinner mig i ett muslimskt land får du i VERKLIGHETEN minimum 7 år för en våldtäkt, en incestpappa åkte in på 29 år nyligen, en arab som skrek könsord, knuffade och bet en student ifrån Ukraina åkte in på 7 år. Finns inte en enda människa som inte kan skilja på sex och våldtäkter!

Det finns inga ursäkter för sexuella attacker, sa domaren
Skrika könsord efter folk är väl vardagsmat där uppe; straffbart här.

Ledare i Saudi

Eftersom regeringens kvinnor åkte till Saudi, klädda som fågelskrämmor, se bilden högst upp, då de skulle träffa ledarna, vilket är ett kungahus, gissar jag att det är Muslim Botherhood som ligger bakom all ”rådgivning”.

Deras uppgift är kristallklar nämligen att de ska få alla att tro att muslimer är totala galningar.

Tillhör kungahuset i Saudi

Vi har varken ISIS eller Muslim Brotherhood här, då de är olagliga, vilket de är i princip i alla länder runtomkring. 40 länder har gått samman för att jaga ISIS ifrån planetens yta. Du får 20 år i Saudi om du tillhör Muslim Brotherhood, ni har dem i radion.

De som uttalar sig där uppe kan inte göra det här
De enda som uttrycker vad de gör där uppe sitter i så fall på mentalsjukhus eller i fängelser. Jag har aldrig stött på någon. I Sverige får de sitta i Aftonbladet, och hota folk, och Sverige har legaliserat ISIS flagga som den enda nationen i hela världen, i vanlig ordning.


Formellt borde Sverige därmed betraktas som ett ISIS-land och en terroriststat som dessutom alltid förtalar andra länder grovt. Jag har inga problem med att förstå varför Sverige inte är välkommen varken i Israel eller i arabförbundet.

Till höger har du synen på hur kvinnliga poliser skulle se ut
Jämför med fågelskrämmorna högts upp. Vem dillar i folk det? Till vänster har du kvinnliga poliser i VERKLIGHETEN i Saudi vars ena arbetsuppgift är att jaga ISIS-folk. Saudi bygger en 600 mil lång mur för att slippa ISIS. De har inte sällan dödsstraff för våldtäkter; Saudi Arabia executes 4 Pakistanis for murder, rape.

I Sverige får de bidrag och lokaler av kommun.
Nej, det är inte konstigt alls att vi är världsberömda som nuts.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös
Om Lena Holfve 436 artiklar
Nyutgivna böcker: Utmattad - Fri från hjärndimma, Mögelförgiftad och Sömnlös

2 kommentarer

Kommentera